Afbeelding
Foto: Nienke Maat

Lingeriestylistes zelf in lingerie in internationale fotocampagne

Bedrijf in beeld

BURGUM - Op 14 maart verschenen de lingeriestylistes van Avalon Lingerie in lingerie in een internationale fotocampagne. Als ode aan de vrouw, omdat je mag zijn wie je bent, zijn de lingeriestylistes zelf uit de kleren gegaan. Wij geven het voorbeeld! Verkozen door een lingeriemerk in een landelijke wedstrijd, als een van de beste drie speciaalzaken van het land, kregen wij de kans om te stralen in de voorjaarscampagne.

Het is bij ons aan de orde van dag, dames die er tegen op kijken om een nieuwe lingerieset aan te schaffen. Voor ons de uitdaging om hier een drempel weg te nemen en juist een fijne ervaring te creëren. De confrontatie bij de dames, ligt bij onzekerheid over het eigen lichaam of bij veranderingen van het lichaam gewenst of ongewenst. Wij weten wat je voelt en willen je laten weten dat het goed is zoals je bent, dit is onze boodschap aan alle dames.

We merken als lingeriestylisten dat het vinden van de juiste bh maat en pasvorm een strijd kan zijn. Daar sta je dan in het licht voor een grote spiegel en dan… We horen weinig tot nooit, goh wat zie ik er leuk uit. Dat is toch jammer. Waarom zijn we niet wat aardiger voor onszelf. Dat geeft juist energie. Om mee te voelen en een voorbeeld te zijn, geven wij ons zelf bloot. We zijn zelf uit de kleren op de foto gegaan. 

Hiermee willen we een extra boost aan alle vrouwen geven. Wij weten hoe het is en wij als lingeriestylisten proberen je zo snel en deskundig mogelijk aan een nieuwe set of bikini te helpen. Niet te truttig, niet te betuttelend, maar leuk fris en gewoon. Met hier en daar een grap, want daar houden we van. Met de voeten op de grond, als nuchtere noordelingen, hopen wij een goed en vooral blij gevoel over te dragen. 

Over Avalon Lingerie

Anneke en Jitske Annema, moeder en dochter runnen met een team van lingeriestylistes sinds 2000 hun praktijk in het aanmeten van borstprotheses en lingeriespeciaalzaak in Burgum en Oosterwolde. Onze passie, met een vrolijke en vriendelijke kijk dames in de beste versie van zichzelf te zetten. 

Avalon Lingerie
06-11346333
info@avalonlingerie.nl
Instagram: @avalonlingerie

Avalon Lingerie Burgum
Lageweg 1a
9251 JT Burgum

Avalon Lingerie Oosterwolde
Langekamp 45
8431 PR Oosterwolde

Afbeelding
Beheer oevers langs Friese vaarwegen
Subsidieregelingen oeverbeheer geopend Financieel gisteren
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Kazemattenmuseum Algemeen 2 mei, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Friesland Natuur 1 mei, 18:00
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 1 mei, 08:00
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 30 apr, 18:00
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 30 apr, 12:00
Afbeelding
Friese kunstenaars Wopke van der Heide en Marijke Buurlage exposeren in de Nieuwe Smederij Cultuur 30 apr, 10:00
Afbeelding
Friesland Pop presenteert: Mini Hiphop Conferentie met het thema "Ladies First" Cultuur 30 apr, 08:00