Afbeelding

Nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland

Algemeen

Lola is een gesteriliseerde kruising labrador en geboren in maart 2020. Door verdeeldheid in het gezin, voor wat betreft het hebben van een hond, is er nu toch met verdriet besloten een ander plekje voor haar te zoeken. 

Ze kan goed even alleen thuis zijn; met de al aanwezige kinderen en diens vriendjes gaat ze leuk om. Omdat ze geen heeft ervaring met jonge kinderen plaatsen we haar alleen bij kinderen boven de 12 jaar oud. Ze vind het heel leuk om mee te mogen in de auto, en een lange wandeling is helemaal top; daar waar geen auto’s komen mag ze ook lekker los lopen en dan houdt ze haar baas ook goed in de gaten. Lola kan op zich goed met andere honden opschieten; maar doordat ze nu wat onzeker is geworden door de thuissituatie, merk je dat buiten soms ook; niet als ze los loopt maar soms wel aan de riem. 

Ze is geen katten gewend in huis, gaat er buiten even achteraan, maar zal ze niets doen (ze woont nu samen met een konijn, die vaak tegen haar aan ligt). Lola is een erg gevoelige hond en ondanks alle liefde die ze krijgt, is ze toch door alle emoties in het gezin erg onzeker is geworden en zelfs angstig. Dit merk je echt als je bij haar op bezoek komt. Neem je haar vervolgens mee naar buiten zie je al een heel stuk spanning verdwijnen. Lola is een hele lieve hond die, als u haar de tijd geeft om aan u te wennen, het zalig zou vinden om samen dingen te ondernemen. Ze vind zoekspelletje met voer erg leuk en ook haar knuffels is ze gek op en speelt ze graag mee, al blijven die laatsten niet altijd heel. 

Ziet u uzelf nu al samen met Lola, neem dan contact met ons op. Dit kan op telefoon nummer 0561-476211 of stuur een mail naar sos.sosdier@outlook.com www.sosdier.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Geen of minder treinen in juni en juli rond Leeuwarden Verhalen uit de buurt 2 uur geleden
Afbeelding
Midterm review gemeente: Blijven investeren in de toekomst! Politiek 5 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 7 uur geleden
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 9 uur geleden
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 23 uur geleden
Beeld ter illustratie
Meer natuur in polder Siderius bij Earnewâld Natuur 24 apr, 15:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
Burgemeester sluit woning Amelandsdwinger vanwege grote drugsvondst 112-Nieuws 24 apr, 10:00