Sietse de Vries van Fietsservice de Vries
Sietse de Vries van Fietsservice de Vries Foto: eigen foto

Voor een toekomstbestendige fiets, ga je naar Fietsservice de Vries

Zakelijk

JELLUM - Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige (elektrische) fiets? Neem dan eens een kijkje bij Fietsservice de Vries in Jellum! In de mooie omgeving nabij Leeuwarden, helpt ervaren fietsspecialist Sietse de Vries je graag verder. 

Sietse heeft jarenlange ervaring in de fietsindustrie. De 54-jarige Menaldumer is afgelopen jaar voor zichzelf begonnen. Met succes, want vele mensen weten de fietsenwinkel aan de Hegedyk in Jellum inmiddels te vinden. 

Voor nieuwe, maar ook tweedehands (elektrische) fietsen, materialen en reparaties kunt u bij Fietsservice de Vries terecht. “Mensen kopen hier vaak een fiets voor de toekomst, een fiets waar je de rest van je leven plezier van hebt. We repareren bovendien alle merken. Of het nu gaat om racefietsen, elektrische fietsen of de gewone fiets; u kunt bij ons altijd terecht. Goede en betrouwbare service staan voorop.”

Fietsservice de Vries heeft hoogwaardige merken in huis, zoals: Pointer, Trenergy, Burgers, Van Raam en het razend populaire elektrische merk QWIC. Deze e-bikes zijn handgemaakt met hoogwaardige componenten. “Het zijn de beste elektrische fietsen die er op de markt te vinden zijn.” 

Sietse ziet steeds meer mensen uit Leeuwarden een ritje maken naar de fietsenwinkel in Jellum. “Het is makkelijk aanrijden met ons grote parkeerterrein. Mensen ervaren het toch als gemoedelijk hier. Ze kunnen hier in alle rust even een fiets uittesten en een blokje om.” 

Op zaterdag 3 juni organiseert Sietse samen met Jonker Sikke eetcafé een QWIC Demo Dag. “E-bikes testen en eten, oftewel happen en trappen”, lacht Sietse. “Er zijn 6 modellen om uit te testen en de aanbieding van deze dag is een gratis accu update van een zware 540 watt accu, voor de 418 watt prijs. Een voordeel van 270 euro, plus extra hoge inruil!” 

Hegedyk 33
9026BA Jellum
Tel: 06 - 51 92 14 53
E-mail: info@fietsservicedevries.nl
www.fietsservicedevries.nl

Afbeelding
Column Melissa: Waar mensen werken, worden fouten gemaakt en 'sorry' gezegd Column 17 uur geleden
Afbeelding
Ventileren essentieel om gezond energie te besparen Duurzaamheid 2 dec., 12:00
Afbeelding
Liefde op het eerste gezicht! Column 2 dec., 12:00
Afbeelding
Vijf tips om Sinterklaas te vieren Samenleving 2 dec., 08:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Samen verder Column 1 dec., 18:00
Afbeelding
“Beleef een levensechte game bij House of VR!" Zakelijk 1 dec., 12:00
Afbeelding
Weerbaarheidstraining voor sekswerkers in Friesland Zorg & Welzijn 1 dec., 10:00
Afbeelding
Bouw Van der Valk hotel Heerenveen grote stap dichterbij Politiek 1 dec., 10:00