Podotherapie Friesland bestaat dit jaar 10 jaar.
Podotherapie Friesland bestaat dit jaar 10 jaar. Foto: Podotherapie Friesland

Podotherapie Friesland verhuist naar gezondheidscentrum Schoterpoort

Zakelijk

HEERENVEEN - De praktijk van Podotherapie Friesland verruilt per 1 juli gezondheidscentrum Haskerbrug voor gezondheidscentrum Schoterpoort in Heerenveen. In het gezondheidscentrum aan de Burgemeester Falkenaweg ontstaat meer ruimte waardoor nog beter aan de wensen en behoeften voldaan kan worden. Podotherapie Friesland heeft tien jaar in het gezondheidscentrum Haskerbrug gezeten en is naast de locatie in Heerenveen ook gevestigd in Leeuwarden, Joure, Sneek en Bolsward. 

Suzanne Heldens van Podotherapie Friesland is erg enthousiast over de locatie in Heerenveen: “We kijken uit naar de nieuwe plek. Dat wij in Heerenveen naast reguliere podotherapie en diabetespodotherapie ook sportpodotherapie kunnen aanbieden, maakt ons erg trots. Immers, Heerenveen profileert zich als sportstad en met onze kennis op het gebied van sportpodotherapie kunnen wij daar ook een goede rol in vervullen. Wij beschikken straks over een eigen ruimte met meer kamers en kunnen op locatie aanpassingen aan bijvoorbeeld zolen verrichten.”  

Niet iedereen zal bekend zijn met de term podotherapie. Een podotherapeut houdt zich bezig met het voorkomen en behandelen van voet, enkel, knie, heup- en rugklachten. Door gewrichts- of bewegingsklachten kan een lichaamshouding ontstaan die voor meer lichamelijke ongemakken zorgt. Een podotherapeut onderzoekt waardoor deze klachten ontstaan en biedt maatwerk om deze klachten te verminderen of op te lossen. Het gaat daarbij om behandeling en vaak met behulp van op maat gemaakte voetzolen of ortheses.

Heldens: “Regelmatig behandelen wij mensen die zich lang niet vrij konden bewegen of pijn hadden bij het sporten. Het is heel waardevol om die mensen van hun klachten te helpen. Of het nu gaat om iemand die graag weer wil wandelen of een topsporter die pijnvrij wil voetballen of schaatsen.”  

Podotherapie Friesland bestaat dit jaar 10 jaar. Meer informatie over Podotherapie Friesland is te vinden op www.podotherapiefriesland.nl.  

Afbeelding
Check dit voor je met de auto op vakantie gaat! Algemeen 30 minuten geleden
Afbeelding
Het wordt warm! Dit kan je doen om toch koel te blijven Wonen 18 uur geleden
Afbeelding
Hoe weet ik of een online casino te vertrouwen is? Recreatie & Ontspanning 19 uur geleden
Afbeelding
sc Heerenveen passeert de grens van 11.500 seizoenkaarthouders Sport 20 uur geleden
Afbeelding
Friezin Laura Vlasblom doet mee aan Expeditie Robinson Samenleving 22 uur geleden
Afbeelding
Zo houd je je huisdier koel tijdens de hitte Algemeen 11 aug, 14:00
Afbeelding
Bijeenkomst voor mensen met longkanker en hun familie in Medisch Centrum Leeuwarden Gezondheid 10 aug, 18:00
Afbeelding
Dodo Festival in Bakkeveen is terug en veelzijdiger dan ooit! Evenement 10 aug, 15:00