De sublieme E-choppers van Smart Wheelz Noord
De sublieme E-choppers van Smart Wheelz Noord Foto: Smart Wheelz Noord

Maak kennis met E-choppers van Smart Wheelz Noord

Zakelijk

TUK - Het gloednieuwe Smart Wheelz Noord verhuurt en verkoopt E-choppers. De E-chopper is een elektrisch voertuig dat een belangrijke bijdrage levert aan een stillere, schonere en duurzamere wereld. Het voertuig is bovendien ‘ongelofelijk gaaf om te zien. Het is een heel functionele en robuuste chopper’, zegt Martijn Koeneman, samen met Martijn de Lange eigenaar van Smart Wheelz Noord. 

Koeneman huurde een aantal jaar geleden E-choppers. Dit beviel hem zo goed dat hij een E-chopper in zijn bezit wilde hebben. “Zodoende zijn we begonnen met het verhuren van E-choppers.” 

De groene E-choppers, de zogenoemde spyderwheels, hebben ze eerst aangeboden bij vakantieparken. De duurzame voertuigen zijn te huur bij de receptie op diverse locaties. Koeneman was zo onder de indruk van de E-chopper dat hij vervolgens een pand huurde om een luxere variant op de markt te brengen. Dat pand is gevestigd in Tuk, nabij Steenwijk. 

Daar kun je een E-chopper kopen, wat betekent dat je eigenaar kan worden van je eigen machine! Uiteraard zijn de choppers ook te huur voor diverse gelegenheden. Hierbij kan gedacht worden aan bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of toeren in een mooie omgeving met familie of vrienden. Smart Wheelz Noord bedient heel Noord-Nederland. 

Goedkoop 

De brandstofprijzen gaan momenteel door het dak. Met een chopper ben je echter veel goedkoper uit. “Het is een heel groen voertuig als je het vergelijkt met brandstof-scooters. Als je 100 kilometer op en neer kan toeren voor 90 cent, dan ben je voor een ritje met de E-chopper een stuk goedkoper uit dan met de auto”, weet Koeneman. 

Daarbij is een E-chopper is erg goed voor woon-werkverkeer. Het is een heel innovatieve machine waar veel meer mee kan dan dat er momenteel mee gebeurt. “Bovendien is een elektrische fiets veel duurder dan een chopper. De prijs-kwaliteitverhouding van de E-chopper is perfect.” Leuke bijkomstigheid is dat je gewoon kan kletsen als je aan het toeren bent. “Ze zijn zo stil dat je ze eigenlijk niet hoort.” 

“We hebben de machine zo afgestemd dat er een 40 ampère-uur accu inzit, met een 2 kilowatt motortje. Dat is voldoende om zeker 100 kilometer te toeren”, legt hij uit. “Het is een heel verfraaide en goede samenstelling van onderdelen.” Verder vindt Smart Wheelz Noord klantenservice uiterst belangrijk. “Als iets het niet doet of een klant is niet tevreden, wordt het meteen opgelost of krijgen ze een nieuwe. We gaan niet moeilijk doen over service. Dat staat bij ons op nummer 1.” 

App 

Smart Wheelz Noord heeft reeds een app ontwikkeld, die zeer functioneel is. “Wanneer je de app opent, zie je een aantal kopjes. Via het kopje ‘zoek mij’ kun je via een tracker zien waar jouw chopper staat of rijdt. Verder kan je gemakkelijk in contact komen met Smart Wheelz Noord, de service en is er een QR-code voor routes. Met het kopje ‘huur mij’ kun je de verhuurlocaties van de E-choppers vinden”, licht Koeneman toe. 

Afbeelding
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 6 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 12 uur geleden
Afbeelding
De Hunebeddenjager: Een avontuurlijke ontdekkingsreis met Willem Donker Cultuur 14 uur geleden
Hoe ga jij Koningsdag vieren?
Activiteiten op Koningsdag in Heerenveen Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 14:00
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 13:02
Afbeelding
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement 23 apr, 12:00