Teamleider Rob Scholten van de Maaltijdservice poseert met één van de bezorgbussen.
Teamleider Rob Scholten van de Maaltijdservice poseert met één van de bezorgbussen. Foto: Rob Dijkstra

Interzorg Groep Maaltijdservice aan Huis levert gezonde maaltijd

Zakelijk

Gezond eten is iets waar iedereen naar streeft, maar ook iets waar niet iedereen tijd voor heeft. Interzorg Groep Maaltijdservice aan Huis biedt voor deze mensen een kwaliteit maaltijd aan die ze, zoals de naam al doet suggereren, bezorgen.  

De maaltijden zijn ISO 22000 gecertificeerd en krijgen hoge cijfers bij het klantentevredenheidsonderzoek. “Daar zijn we als maaltijdservice enorm trots op. Het is de hoogst haalbare certificering voor voedselveiligheid.” Zegt Rob Scholten, teamleider van Interzorg Groep Maaltijdservice aan Huis.  

De maaltijden zelf bestaan uit een gevarieerd en gezonde mix ingrediënten. Per dag zijn er drie verschillende menu’s waaruit te kiezen valt, wordt al het lekkers geleverd door lokale leveranciers, en worden de maaltijden ambachtelijk klaar gemaakt door de koks van de maaltijdservice.  

“Een hele grote groep van onze afnemers bestaat uit ouderen, maar we passen het menu ook langzaamaan op de jongere doelgroep. We kijken iedere cyclus weer waar de behoefte van onze klanten ligt.” Om gebruik te maken van de service hoef je geen contract af te sluiten.  

Ook de bezorgers spelen een belangrijke rol. Deze betaalde krachten bieden een vertrouwd en vriendelijk gezicht voor de klanten als ze het eten komen brengen. “We merken dat de klanten daar veel waarde aan hechten. We bezorgen eventueel tot de koelkast aan toe, waarbij de onderlinge binding en het vertrouwen ook belangrijk zijn.” 

“Dat je iets kan bijdragen aan de dag van mensen is heel waardevol. De meeste voldoening haal ik uit het succesvol afsluiten van een dag, Dat wij de kwaliteit hebben geleverd waar wij naar streven. Je moet daarin perfectionistisch en het maximale willen bieden. Dat is onze kracht!” 

Bent u nieuwsgierig naar de maaltijden van de Maaltijdservice aan Huis? Kijk op www.maaltijdserviceaanhuis.nl Voor meer informatie.

Afbeelding
Het is de week tegen de eenzaamheid! Samenleving 19 uur geleden
Afbeelding
Haijma Dé Witgoed Specialist partner in gemeentelijke witgoedwissel subsidie van € 750,- Zakelijk 21 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: In Leeuwarden en Achtkarspelen wonen meeste rokers van Friesland Zorg & Welzijn 23 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe #kalfbijkoe boer in Friesland Agrarisch nieuws 29 sep., 20:00
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Roger Whittaker en weer met beide benen op de grond Column 29 sep., 18:00
Afbeelding
'Post uit Berlijn', de oorlog door de ogen van een gedeporteerde student Historie 29 sep., 15:00
Afbeelding
Ereburgerschap voor vertrekkende burgemeester Tjeerd van der Zwan Politiek 29 sep., 10:00
Afbeelding
Vijf tips om voedselverspilling tegen te gaan Algemeen 29 sep., 10:00