Afbeelding

NVM organiseert opnieuw vernieuwde Open Huizen Dag

Wonen

FRIESLAND - De landelijke NVM Open Huizen Dag is al bijna twintig jaar een begrip op de huizenmarkt. Het was altijd de ideale dag om vrijblijvend koopwoningen te bezichtigen. Toch heeft de NVM voor een andere opzet gekozen. Daar hebben ze goede redenen voor. Ten eerste is het actuele woningaanbod zo klein dat er weinig woningen zijn om te bezichtigen. Belangrijker nog is dat consumenten diverse woonvragen hebben waarbij deskundig en persoonlijk advies het beste past. Vorig jaar heeft de NVM deze nieuwe opzet van de Open Huizen Dag voor het eerst georganiseerd. Met goede resultaten en tevreden deelnemers. Daarom gaat de NVM verder op de ingeslagen weg. Deelnemen is super eenvoudig.

Deskundig en persoonlijk

Chris van Zantwijk van de NVM legt het uit: “Uit onderzoek komt naar voren dat consumenten op zoek zijn naar deskundig en persoonlijk advies. Met dat gegeven hebben we de NVM Open Huizen Dag als het ware opnieuw uitgevonden. NVM-makelaars gaan consumenten helpen met al hun woonvragen. Met hun lokale kennis krijgt de consument een goed beeld en antwoorden op woonvragen”.

Huiseigenaren zijn benieuwd naar de waarde van hun woning als ze overwegen om hun huis op termijn te verkopen. Daarbij willen ze ook graag weten hoe het aankomend aanbod aan woningen eruit ziet Behalve vragen over aankomend aanbod is ook verduurzaming een belangrijk onderwerp. Tijdens de vernieuwde NVM Open Huizen Dag staat persoonlijk en deskundig advies daarom centraal.

Bij u thuis

Op zaterdag 26 maart gaan de NVM-makelaars het land in om advies te geven. U maakt daarvoor eenvoudig online een afspraak op de speciale website www.openhuizendag.nl De makelaar komt bij u thuis. Volledig vrijblijvend en zonder enige verplichting. “Met de nieuwe opzet van de NVM Open Huizen Dag brengt de NVM het beste samen: persoonlijk en deskundig advies op maat én aan huis”, aldus Chris van Zantwijk.

Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Wie was Abe Lenstra? Sport 4 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 16 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 18 uur geleden
Op deze plek in Katlijk komt straks een geweldige speeltuin, hopelijk met uw hulp!
Katlijk komt samen voor speel- en ontmoetingsplek Algemeen gisteren
Afbeelding
Achter de doeken van Aerial Yoga Sport 28 mrt, 08:00
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 27 mrt, 18:00