Het complex van VV Heerenveen, sportcomplex Skoatterwâld
Het complex van VV Heerenveen, sportcomplex Skoatterwâld Foto: VV Heerenveen

VV Heerenveen zoekt voor het nieuwe seizoen trainers voor diverse jeugdteams

Sport

HEERENVEEN – VV Heerenveen zoekt voor haar standaardteams (O12-1, O13-1, O14-1 en O15-1), uitkomende in de hoofdklasse/divisie, nieuwe trainers. De diverse teams worden voor een groot gedeelte gevormd uit de nieuwe lichting spelers.

Wij bieden een talentvolle jonge groep, volledig verzorgd met materiaal, kleding, verzorging en een volledig op elkaar afgestemde staf. Daarnaast bieden wij een goede sfeer zowel vóór, tijdens en na de trainingen en wedstrijden op ons sportpark Skoatterwald die we delen met sc Heerenveen.

Prestatie en plezier gaan hand in hand.

We verwachten van je dat je de verantwoordelijkheid neemt voor je team en goed samenwerkt met de rest van de staf. Je verzorgt drie keer per week de training en begeleidt/coacht het team op wedstrijddagen. Het spreekt voor zich dat je regelmatig overlegt met de HJO onderbouw/bovenbouw, werkt binnen de kaders van het voetbaltechnisch beleidsplan van VV Heerenveen en handelt naar de normen en waarden van de vereniging. Je bent bij voorkeur in het bezit van UEFA-C diploma of reeds begonnen. Wij bieden een markt-conforme vergoeding.

Met zowel het team als je eigen persoonlijkheid presenteer je je als uithangbord voor de vereniging, ben je in staat duidelijk en transparant te communiceren en heb je het vermogen om visie en speelwijze over te brengen. Je kunt omgaan met groepsprocessen en hebt oog voor het individu, bent empathisch en een open boek. Met alle ingrediënten ben je in staat toe te werken naar een succesvol seizoen.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in de persoon die we zoeken? Dan hebben we je vast enthousiast gemaakt. Graag zien we dan je CV en motivatie tegemoet via: tc@vvheerenveen.nl en doe dit uiterlijk11 april 2022.

Geschikte kandidaten gaan we uitnodigen voor een eerste gesprek met de HJO onderbouw/bovenbouw en voorzitter Technische Commissie.

Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 4 uur geleden
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 10 uur geleden
Afbeelding
Volop activiteiten in de meivakantie bij Sportstad Heerenveen Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Schoon Belonen Heerenveen geopend Politiek 14 uur geleden
Ouderen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor ze zich vaak wel redden in het verkeer.
Help, mijn vader is niet meer veilig in het verkeer! Gezondheid 29 apr, 18:00
Afbeelding
Heerenveen ontvangt 1,75 miljoen subsidie ter ondersteuning van de herontwikkeling van het centrum Politiek 29 apr, 08:00
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00