Henk Veerman nam twee doelpunten voor zijn rekening.
Henk Veerman nam twee doelpunten voor zijn rekening. Foto: Henk Jan Dijks / Dijksmedia

sc Heerenveen wint ook van RKC

sc Heerenveen heeft ook de tweede wedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. Het won de thuiswedstrijd tegen RKC met 3-2.

Het leek een gemakkelijke avond te worden voor de Feansters, die bij de rust al 3-0 voor stonden. Henk Veerman scoorde tweemaal, waarvan een keer uit een penalty. De andere treffer kwam op naam van Tibor Halilovic. In de tweede helft bracht oud-Heerenveen speler Jens Odgaard de marge terug naar 3-1. In de slotfase maakte Richard van der Venne er zelfs 3-2 van, maar daar bleef het bij. Daarmee staat Heerenveen op 6 punten uit 2 duels.

Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 12 uur geleden
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 16 uur geleden
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 17 uur geleden
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement 18 uur geleden
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 22 uur geleden
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 apr, 18:00
Delta Impuls schiet uit slof en is zeker van lijfsbehoud Sport 22 apr, 10:00
Weekend van het verdedigingserfgoed Educatie 21 apr, 18:00