Afbeelding

Gewichtsbeheersing van A tot Z naast Heerenveen nu ook in Gorredijk!!

Gezondheid

Dat vertellen Ingrid de Jager (praktijk Gorredijk) en José van der Keur (praktijk Heerenveen, Sneek en Meppel) je graag. Lekker verantwoord afvallen is het begin, - de verandering van je levensstijl is het doel, - en de maaltijdvervangers zijn het hulpmiddel. Dit alles in combinatie met gratis professionele begeleiding!

Coach Nutrition

Couch Nutrition is dé verantwoorde maaltijdvervanger van deze tijd; boordevol vitamines en mineralen, hoogwaardige eiwitten, en collageen. Deze laatste zorgt voor de versteviging van de huid, verbetering van nagels, haar, spieren en botten. En natuurlijk zijn onze producten zonder toevoeging van kleur, geur en smaakstoffen. De maaltijdvervangers zijn heerlijk van smaak, en verkrijgbaar als shakes, repen, soepen, havermoutpap, maaltijden en maaltijdsauzen. Kortom een geweldig merk om lekker en verantwoord af te vallen!

Wanneer je bij ons voor een intake komt, gaan we eerst samen kijken welk programma het beste bij je past. We leggen je alle stappen uit en als alles duidelijk is kun je maaltijden uitzoeken om de volgende dag of op de dag die jij uitkiest te starten met het programma. 

Ketose

Met de producten van Coach Nutrition volg je een koolhydraatarm dieet, welke een bewezen resultaat heeft dat je lichaam in ketose komt; dit is een fase waarbij het lichaam overgaat van het gebruik van koolhydraten als brandstof, naar het gebruik van vetten. Als je in ketose raakt gaat de vetverbranding sneller. Ketose is een metabolische staat waarin alleen vet wordt verbrand, en geen spiermassa! Andere voordelen zijn; je gewicht neemt snel af, je hebt weinig honger, je cholesterol en je bloeddruk worden lager en je bloedsuiker daalt.

Doelen realiseren én behouden met unieke app

Wanneer jij je streefgewicht hebt bereikt is het ontzettend belangrijk om de maaltijdvervangers af te bouwen en je kcal en koolhydraten inname op te bouwen; zo blijft jouw vetverbranding optimaal. We zullen je in deze belangrijke fase begeleiden. Om je optimaal te ondersteunen heeft Coach Nutrition een geweldige app ontwikkelt waar jij toegang tot krijgt. Het gebruik van deze app maakt je bewust van wat je eet, zorgt dat je alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt en geeft dagmenu’s speciaal samengesteld voor jou om je gewicht te behouden. Wij zijn super enthousiast over deze fantastische app als professioneel hulpmiddel naar een gezonde leefstijl! Gezond zijn en je gezond voelen, de positieve verandering in jezelf en het behouden van je gewicht is waar we alles op in zullen zetten, waardoor jij zeker zult slagen om jouw doelen te realiseren!

Verbintenis

Ook na dit complete traject staan we altijd voor je klaar wanneer je ons nodig hebt. Ter ondersteuning kun je gebruik maken van de zeer voedzame ontbijt shake die je helpt je gezond leefstijl vast te houden. En met ons als extra stok achter de deur zul jij hier zeker in slagen! 

Dat is afvallen van A tot Z!

Meer weten:

Gorredijk:
Ingrid de Jager 06-14185705
Leitswei 6B, 8401CL Gorredijk

Heerenveen: 
José van der Keur 06-21225547
Abe Lenstra Boulevard 34,
8448JB Heerenveen

Afbeelding
Herontwikkeling centrum Heerenveen start met werkzaamheden aan Molenplein Zuid Politiek 1 uur geleden
Afbeelding
In deze Friese gemeente vinden meeste schuurinbraken plaats 112-Nieuws 4 uur geleden
Hielkema Verkeersschool beschikt over een compleet lesaanbod.
Dorien Brouwer-Hielkema van Hielkema Verkeersschool: 'We willen groot worden en klein blijven' Algemeen 6 uur geleden
De opvouwbare IVA Traveler 300.
JF Scootmobiel verkoopt opvouwbare scootmobielen Zakelijk nieuws 8 uur geleden
Wethouder Hein Kuiken, Sipke Jan Bousema en Gedeputeerde Sijbe Knol
Europaparty: groot feest in Leeuwarden ter ere van Joost Klein Cultuur 22 uur geleden
Moederdag
Dit zijn de beste Moederdag tips Algemeen gisteren
De nieuwe vestiging opent op 11 mei.
E-Bike Center Heerenveen opent nieuwe vestiging Zakelijk nieuws 8 mei, 12:00
Afbeelding
Kijktip - FryslânDOK: Sterrennacht, over de waarde van de sterrenhemel Cultuur 7 mei, 18:00