Afbeelding
Foto: Beurs Vrouw

Kom gezellig naar Beurs Vrouw!

Evenement

LEEUWARDEN - Van 24 t/m 26 maart 2023 staat hét allerleukste uitje voor jou en je vriendinnen, moeder, dochter of zus weer op het programma: Vrouw!. Kom eindeloos shoppen, kletsen én genieten. Je ontdekt de nieuwste voorjaarstrends, doet inspiratie op bij de spetterende modeshows en sluit aan bij vele creatieve workshops. Na het shoppen toe aan een break? Plof neer op één van de horecaterrassen voor heerlijke hapjes en drankjes en geniet van live muziek en interessante lezingen. 


Op Vrouw! hoef jij je absoluut niet te vervelen want het programma zit weer bomvol! Bij de Vrouw! mainstage is het drie dagen lang feest met Vrouw! host THEUN. De voetjes kunnen van de vloer met Rowan Veltman, de excentrieke Friese performer bekend van Holland’s got Talent. Tijdens de spetterende Vrouw! modeshow doe je inspiratie op over de nieuwste voorjaarstrends en na de modeshow shop je gelijk al je favoriete items! 


Zie jij een carrière als model ook wel zitten? Doe dan op zondag mee met de Jamm Models Search voor alle leeftijden en maten. Even je voeten laten rusten tussen het shoppen door? Schuif dan aan bij de lezing van JHL Cirkel. Sanja vertelt in de lezing ‘Een stukje taart verwijderd van een energieker leven!’ hoe je door kleine aanpassingen in je voedingspatroon meer energie krijgt. 

Handen uit de mouwen

Ben jij een echte crea-bea of heb je twee linker handen? Op Vrouw! maakt het niet uit! Op diverse workshoppleinen kun jij al je creativiteit kwijt. Leg je fantastische Vrouw! dag vast met het knutselen van een fotoboek, maak zelf een telefoonkoord of leren tasje of beleef een huidverzorgingsritueel. Meer sfeer geven aan je huis of tuin? Maak dan een creatieve slinger, 3D wall art of een insectenhotel. Ontdek op onze website nog veel meer workshops! 


Met volle tassen naar huis 

Shop erop los bij talloze verschillende winkels op gebied van fashion, beauty, health, wonen en nog veel meer! Honderden deelnemers staan voor jou klaar met hun mooiste aanbod. Neem ook een kijkje bij de verschillende webshoppleinen. Hier vind je in real life de leukste webshops. Voor de nieuwste woontrends neem je een kijkje bij de stijlkamers van onder andere Fabryk Design en Selinni Wonen. 

Geen oppas voor de kinderen? Geen probleem, neem ze gezellig mee! Op het kidsplein is er volop vermaak en tussen het spelen en genieten door kun je bij ‘t Lytse Hoekje terecht voor de leukste kinder- en babykleding, knuffels en nog veel meer. Ben je net moeder geworden? Neem dan je kleintje mee voor een mini-new born shoot bij StarStyle Fotografie. 


Dus trommel je vriendinnen en familie op, leg je shop-outfit vast klaar en beleef een gezellige dag uit op Vrouw!. Je bestelt nu online je tickets en gevulde Vrouw! shopper met korting via www.beursvrouw.nl! Op onze website vind je meer informatie over het programma, de plattegrond en het parkeren. Ga je op de bonnefooi of stippel je de route alvast uit? Het kan allemaal want de voorpret is officieel begonnen!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
''Beachvolleyballen zit weer in de lift'' Sport 3 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 5 uur geleden
Anna Molleman.
'Een veilig schoolklimaat is het allerbelangrijkste' Educatie 9 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 9 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Veenstra Makelaars en Taxateurs: 'Optimale woningpresentatie is essentieel voor succes' Wonen 18 apr, 12:00
Afbeelding
Draag bij aan het voortbestaan van de bij Natuur 18 apr, 10:00
Afbeelding
"Spot de reusachtige mammoet, indrukwekkende sabeltandtijger en de brullende holenbeer!" Algemeen 17 apr, 12:00