Bouke Haspels (r) en Remco Voorn kijken uit naar een succesvolle samenwerking
Bouke Haspels (r) en Remco Voorn kijken uit naar een succesvolle samenwerking

Overname Buro Andringa (Aldeboarn) door Business Company uit Lemmer

Algemeen

PERSBERICHT

Per 1 januari 2020 zal Buro Andringa te Aldeboarn worden overgenomen door Business Company uit Lemmer. Vanaf dat moment bundelen ze samen hun krachten vanuit Aldeboarn. Het samenvoegen van beide marketingbureaus geeft het nieuwe bureau een sterke marktpositie in Noord-Nederland.

Buro Andringa en Business Company kennen een vergelijkbare dienstverlening waarbij strategie en creatie centraal staan in cross mediale dienstverlening. Samen werken de bureaus voor sterke (internationale) merken zoals DAMEN Shipyards, Fokker, Friesland Campina, Plukon Food Group, Zijerveld Food en Zorggroep Liante.

"Met deze brede basis, en klanten in een diversiteit aan sectoren, zien wij volop potentie voor een succesvolle toekomst. Professionele marketing ontstaat altijd vanuit een sterke visie en strategische onderbouwing. Dat is voor ons het vertrekpunt en tevens onze kernkwaliteit. Daarmee zijn we in staat onze klanten op het juiste niveau te kunnen adviseren en voorzien van top marketing- en communicatieoplossingen", aldus Remco Voorn, directeur van Business Company.

"Het bedrijfsleven heeft behoefte aan marketing advies gericht op de toekomst. We denken niet vanuit de productie van middelen maar begeleiden bedrijven intensief op hun weg naar continui¨teit en groei. Een team van 25 ervaren en creatieve professionals vormt daarbij de basis. Met deze overname geven we verder inhoud aan onze ambitie om te groeien in Nederland en de vraag van onze klanten voor integrale marketing oplossingen", aldus Voorn. "De vanouds strategische samenwerking tussen Buro Andringa en online marketing bureau BytEffekt blijft in deze nieuwe vorm gehandhaafd en vormt een belangrijke pijler bij het realiseren van die integrale oplossingen."

Bouke Haspels, oprichter en directeur van Buro Andringa, zal na de overname als senior strateeg aan het nieuwe bureau verbonden blijven. "Het is altijd mijn doel geweest een gezonde toekomst voor Buro Andringa veilig te stellen. Met deze overname zie ik deze ambitie ingevuld worden. We kunnen verder werken aan het versterken van het succes van onze klanten. Een echte win-win. Voor ons team e´n voor de klanten".

Afbeelding
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Kazemattenmuseum Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Friesland Natuur 19 uur geleden
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 1 mei, 08:00
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 30 apr, 18:00
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 30 apr, 12:00
Afbeelding
Volop activiteiten in de meivakantie bij Sportstad Heerenveen Sport 30 apr, 10:00
Afbeelding
Inschrijving Schoon Belonen Heerenveen geopend Politiek 30 apr, 08:00
Ouderen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor ze zich vaak wel redden in het verkeer.
Help, mijn vader is niet meer veilig in het verkeer! Gezondheid 29 apr, 18:00