Op de foto: Patrick Jilderts, filiaalmanager Jumbo Kooistra Heerenveen en Renske Osenga, Hart voor Heerenveen
Op de foto: Patrick Jilderts, filiaalmanager Jumbo Kooistra Heerenveen en Renske Osenga, Hart voor Heerenveen Rabobank Heerenveen

Appeltaart Jumbo voor nieuwe vrijwilligers tijdens Actiemaand Vrijwilligerswerk

Algemeen

Supermarkt Jumbo Kooistra Heerenveen doneert een overheerlijke appeltaart aan alle mensen die zich tijdens de Actiemaand van de Vrijwilliger als nieuwe vrijwilliger inschrijven. Jumbo Kooistra sloot deze samenwerking met het Vrijwilligers Servicepunt via Hart voor Heerenveen. "Hiermee onderschrijft de Jumbo het belang van vrijwilligerswerk, geweldig", aldus Renske Osenga van Hart voor Heerenveen.

Het Vrijwilligers Servicepunt van Caleidoscoop Heerenveen vraagt extra aandacht voor vrijwilligerswerk tijdens de actiemaand 'Even tijd?' van 4 november tot 11 december 2019. Zij organiseert veel leuke en interessante activiteiten om aan te haken. Op www.caleidoscoopheerenveen.nl vindt u de activiteitenagenda. Vrijwilliger bij een museum, maatjesprojecten, de Voedselbank of in een wijkcentrum? Elke week of incidenteel? Er zijn vele mogelijkheden om je als vrijwilliger belangeloos in te zetten voor maatschappelijke organisaties. Vrijwilligers zijn onmisbaar en leveren een grote bijdrage aan de lokale samenleving. Heeft u even tijd? Informeer naar de verschillende mogelijkheden en vrijwilligersvacatures bij het Vrijwilligere Servicepunt Heerenveen, Weegbree 72 in Heerenveen (in Wijkcentrum De As). Tot 11 december a.s. ontvangt elke nieuw ingeschreven vrijwilliger een heerlijke appeltaart.

Hart voor Heerenveen verbindt lokale maatschappelijke organisaties met het Heerenveense bedrijfsleven; Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Samenwerken met gesloten portemonnee. Bedrijven zetten expertise, mankracht, goederen of diensten in voor het goede doel.

Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 2 uur geleden
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 8 uur geleden
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 27 apr, 15:00
Kunstwerk van Janny Zijlstra.
De kunstzinnige levensreis van Janny Zijlstra-Wijnalda Cultuur 27 apr, 12:00
Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn 27 apr, 10:00
Afbeelding
Friesland brengt opvallend veel schilders voort Cultuur 27 apr, 08:00
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 26 apr, 18:00