‘Elke auto is weer een uitdaging voor mij’
‘Elke auto is weer een uitdaging voor mij’ Foto:

Bij Autopoetsbedrijf Tuinstra staat kwaliteit voorop

Bedrijf in beeld

Raymond Tuinstra heeft al ruim 8 jaar ervaring in de branche en vanaf januari 2016 is hij bedreven in het schoonmaken van auto’s met zijn autopoetsbedrijf. Bij het autopoetsbedrijf wordt de auto volledig gereinigd, gepolijst en in de was gezet. Het doel van Tuinstra is om iedere auto weer spik en span af te leveren bij de klant. Het autopoetsbedrijf, gevestigd aan de Ampèrelaan in Drachten, heeft kwaliteit dan ook hoog in het vaandel staan. Naast auto’s maakt het bedrijf ook grote campers en boten schoon. Het bedrijf is daarmee zo allround mogelijk inzetbaar. 

Kwaliteit staat voorop 

Tuinstra en zijn twee collega’s maken iedere dag met veel passie vier tot vijf auto’s schoon. Voor zowel particulieren als voor bedrijven zet het autopoetsbedrijf zich in. Volgens Tuinstra is het van belang om kwalitatief goed te werk te gaan: “We bieden het volledige pakket aan. Denk aan: polijsten, onder de motorkap, deursponningen, de stoelen, anti-rook behandeling, hondenharen en noem maar op. We hebben machines om het werk makkelijker te maken en we werken met kwalitatief goede producten, zodat het eindresultaat altijd goed is”. 

Waardering

Het werk bevalt Tuinstra heel goed: “Er zijn zelfs mensen die hun auto wilden verkopen en op zoek waren naar iets anders, maar na een poetsbeurt rijden ze er nu nog steeds in. Dat vind ik een heel mooi compliment. Elke auto is daarom weer een uitdaging voor mij, zodat mensen uiteindelijk met een positief gevoel de auto weer ophalen”. 

Tips voor de mensen thuis

Het meest lastige om schoon te maken betreft hondenharen en vet, volgens Tuinstra. Als tip geeft het poetsbedrijf mee om regelmatig de auto eens schoon te maken en echt te onderhouden. Het gebruik van matjes in de auto voorkomt ook zand en haren in het tapijt, maar mocht het toch uit de hand lopen: dan staat Autopoetsbedrijf Tuinstra altijd paraat.

www.autopoetsbedrijftuinstra.nl

Afbeelding
24 mei verschijnt bij uitgeverij Noordboek Klooster Claercamppad: Wandel- en Fietsroutes door de Friese Waddendelta Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Jeanne Bieruma Oosting terug in Beetstezwaag: speciale rondleidingen Recreatie & Ontspanning 6 uur geleden
Afbeelding
Arriva verbindt zich opnieuw aan Tall Ships Races Harlingen Evenement 20 uur geleden
Afbeelding
BoekStartdag voor baby’s en peuters in Bibliotheek Drachten Educatie gisteren
Afbeelding
Mensen zijn bewuster gaan kijken naar de uitvaart Zakelijk 22 mei, 12:00
Afbeelding
Samen lezen tijdens de Samenleessessies in Bibliotheek Drachten Educatie 22 mei, 08:00
Afbeelding
Elske DeWall is weer helemaal terug: “ik was mezelf aan het verstoppen” Persoonlijke verhalen 21 mei, 18:00
Afbeelding
“Sport speelt een grote rol in de ontwikkeling van kinderen”: VSO Talryk doet mee aan Bijzondere Zaalvoetbaltoernooi Sport 21 mei, 14:30