Afbeelding

Van Dal mannenmode viert Waanzinnige Winkelweek

Algemeen

Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode. Van 27 maart t/m 7 april viert Van Dal de start van het seizoen met een Waanzinnige Winkelweek. Je geniet dan van een heerlijke kop koffie en een lekkere koek, terwijl je de nieuwe zomermode leert kennen. Extra leuk: bij besteding vanaf €150 krijg je een fles witte wijn of rosé (t.w.v. €6,95) cadeau!

Ken je ons al? Met ruim 70 jaar ervaring in de mannenmode, meer dan 35 winkels verspreid over heel Nederland en driemaal de prijs voor Beste Winkelketen van Nederland is Van Dal mannenmode een begrip voor de man van nu! Afgelopen jaar werden er twee nieuwe winkels in Heerenveen en Drachten geopend en binnenkort nóg een in Sneek. In de winkels maak je kennis met een uitgebreid aanbod van modieuze mannenmode, gave accessoires en nog veel meer. Gloednieuw: Mix & Match kostuums die voor elke gelegenheid geschikt zijn! Rintje Ritsma draagt al zes jaar de kleding als trotse ambassadeur.

Van Dal Heerenveen, Drachten en Sneek

Toen de winkel in Heerenveen zijn deuren in 2022 opende, was dat de eerste Van Dal winkel in Friesland. Filiaalleider Bernard en zijn collega’s staan altijd klaar om je met warme koffie aan de Dracht 87 te ontvangen. Proef de vriendelijke sfeer in het prachtige pand van 300 m2 waar de maatboog van M t/m 4XL spant. De winkel in Drachten beslaat ruim 215 m2 aan de Noorderbuurt 12, waar filiaalleider Sonja en haar collega’s je graag persoonlijk modeadvies geven. Vanaf 4 april kan je ook terecht aan de Oosterdijk 15 in Sneek, waar filiaalleider Tatiana en haar collega’s je laten zien welke kleding het best op jou aansluit. Het zijn stoere, mannelijke winkels met een nette visgraatvloer, industriële elementen en creatieve details.

Gezellig en altijd eerlijk

In de winkels voel je een ontspannen sfeer en scoor je de nieuwe collectie van mooie merken als Bartlett, Marvelis, Casa Moda, Lerros en Berkelmans. Van Dal heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met overhemden al vanaf €54,99. Natuurlijk zijn er ruime paskamers, een gezellige koffietafel en een klantentoilet aanwezig. Zo kun je rustig winkelen om de nieuwe zomercollectie te ontdekken. Tip: geregistreerde klanten krijgen altijd 10% korting op iedere aankoop, zijn op de hoogte van speciale acties en ontvangen de nieuwe folder in hun (digitale) brievenbus). Schrijf je dus gratis in en kom snel eens langs tijdens de Waanzinnige Winkelweek!

Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn 15 minuten geleden
Afbeelding
Friesland brengt opvallend veel schilders voort Cultuur 2 uur geleden
Tenzij er nog kou komt mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 25 apr, 18:00
Afbeelding
Nij Smellinge en ZuidOostZorg experimenteren met muziek op IC Zorg & Welzijn 25 apr, 15:00
De Nederlandse vlag, die op 4 mei in het hele land halfstok hangt.
4 mei dodenherdenking in Drachten Verhalen uit de buurt 25 apr, 12:00
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 25 apr, 08:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00