v.l.n.r. Uitbater Jeltje Karbet reikt nieuwe shirt uit aan Bart de Vries, Nico Bisschop, Rikus Donker, Sjerk Elsinga, Janko v.d. Heide, Karel de Vries en Sven Jongkbloed.
v.l.n.r. Uitbater Jeltje Karbet reikt nieuwe shirt uit aan Bart de Vries, Nico Bisschop, Rikus Donker, Sjerk Elsinga, Janko v.d. Heide, Karel de Vries en Sven Jongkbloed.

Sportcafe “De Duker” zet Biljartclub Zandhuizen in het nieuw

Sport

Biljartclub Zandhuizen heeft de oude shirts verruild voor nieuwe. De oude shirts waren aan slijtage onderhevig en de naam op de shirts is veranderd. De oude shirts waren gedeeltelijk gesponsord door de vorige uitbaters namelijk Peter en Judith Dekker, waar wij ook altijd met plezier hebben gebiljart, veel dank daarvoor.

De nieuwe uitbaters zijn Jeltje en Alfred, die wij hebben gevraagd of zij nieuwe shirts wilden sponsoren, wat met een ja werd beantwoord.

Het ontwerp van de nieuwe shirts kwam ter sprake, over logo van de biljartclub en de tekst wat op de shirts moest komen te staan, men was daar heel gauw uit, zodat de shirts besteld konden worden.

Waar op de oude shirts “restaurant De Duker” stond is nu de nieuwe naam “sportcafé De Duker”.

Wij B.C. Zandhuizen zijn er heel blij mee en danken Jeltje en Alfred voor de sponsoring.

Door bij andere ploegen te biljarten in competitieverband Noordwolde e.o. waar verenigen uit de volgende dorpen in mee spelen zijn Appelscha, Diever, Havelte, Oldeholtpade, Vledder, Wapse en Wapserveen, zullen wij door het dragen van de shirts naamsbekendheid geven van “sportcafé De Duker” in deze dorpen.

Een klein stukje historie

B.C. Zandhuizen is opgericht in voormalig café Centraal in feb. 1958 door een stel jongens die daar veel kwamen en de meesten voetbalden bij voetbalvereniging Zandhuizen, vandaar de naam B.C.Zandhuizen.

Na zowat in alle toen bestaande cafés te hebben gespeeld zijn wij terecht gekomen op onze huidige locatie, waar wij nog met veel plezier spelen .

Een klein rekensommetje leert ons dat de club dit jaar 65 jaar bestaat en ons oudste lid Sjerk Elsinga al 60 jaar biljart.

Wij biljarten op de donderdagavond vanaf 20.00 uur, hebben 7 leden en kunnen er best nog wat biljarters bij gebruiken. Dus kom gerust eens kijken of het wat voor jou is.

Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 14 uur geleden
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 20 uur geleden
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen gisteren
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 27 apr, 15:00
Kunstwerk van Janny Zijlstra.
De kunstzinnige levensreis van Janny Zijlstra-Wijnalda Cultuur 27 apr, 12:00
Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn 27 apr, 10:00
Afbeelding
Friesland brengt opvallend veel schilders voort Cultuur 27 apr, 08:00
Beeld ter illustratie
Gemeente Weststellingwerf krijgt subsidie voor meer betaalbare huur- en koopwoningen Financieel 26 apr, 15:00