Afbeelding

Sporten, bewegen en revalideren bij HIER! verbetert de kwaliteit van leven

Sport

STEENWIJK - Een gezonde geest in een gezond lichaam. Dit eeuwenoude Romeinse spreekwoord geldt nog steeds. Mensen die meer bewegen en sporten zijn niet alleen lichamelijk en mentaal fitter, ze hebben ook minder kans op depressie, hart- en vaatziekten, diabetes en bepaalde soorten kanker. Sport en bewegen verbetert de kwaliteit van leven, ook wanneer je op latere leeftijd start. Dat kan bij Fitness en Fysiotherapie HIER!

Beweegadvies

Regelmatig bewegen is een van de goedkoopste en beste remedies om een betere gezondheid te krijgen en te houden. Hoe vaker, langer en intensiever, hoe beter. Nederland heeft een officiële beweegrichtlijn. Voor volwassenen en ouderen luidt het advies: doe minstens 150 minuten per week aan matig intensieve inspanning, zoals wandelen en fietsen, verspreid over diverse dagen. Beweegrichtlijn voor kinderen: Doe minstens elke dag een uur aan matig intensieve inspanning, zoals fietsen, wandelen of zwemmen. 

Fitness en dans

HIER! kan bijdragen aan een actievere leefstijl. HIER! heeft een groot aanbod en de kans is groot dat er iets bij zit wat u aanspreekt. HIER! biedt veel verschillende groepslessen aan voor verschillende niveaus en voor alle leeftijden. Denk aan: Zumba, BodyPump. BodyBalance, Yoga, SeniorenFit en nog veel meer. In onze dojo kunt u terecht voor judo, jiu jitsu, kickboksen en boksen. HIER! biedt danslessen in verschillende stijlen en musicallessen aan. Hiphop, jazz, streetdance, kleuterdans etcetera. In the gym beschikken we over de grootste vrije fitnessruimte van het noorden met diverse apparatuur voor de echte krachtsporters. Bij HIER! zien we graag dat het hele gezin aan de slag kan. Daarom bieden wij gezinsabonnementen aan vanaf € 55 per maand. 

Fysiotherapie

Voor revalidatie en fysiotherapie behandelingen kunt u terecht bij Fysiotherapie HIER! Fysiotherapie HIER! beschikt over contracten met alle zorgverzekeraars waardoor uw medische noodzakelijke behandelingen door de zorgverzekeraar worden vergoed. Mits u voldoende aanvullend verzekerd bent. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie gaat u dan naar een van onze websites www.fitness-hier.nl, www,dans-hier.nl of www.fysiotherapie-hier.nl. Of komt u eens gezellig langs bij een van onze vestigingen in Tuk, Wolvega of Heerenveen.

Dit is een partnerbijdrage van Fitness en Fysiotherapie HIER!

Lees ook het uitgebreide artikel van HIER! op www.dekopvan.nl.

Fitness HIER! Wolvega
Willem Lodewijkstraat 1
8471 BJ Wolvega

Fitness HIER! Tuk
Roomweg 9
8334 NR Tuk (steenwijk)
t. 0521-523157
e. info@fitness-hier.nl

www.fitness-hier.nl

Afbeelding
Dit zijn de belangrijkste punten in het nieuwe coalitieakkoord voor Friesland Politiek 52 minuten geleden
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Friesland Financieel 2 uur geleden
De priiswinnaars vlnr Marije Buma, Annarixt Weststeijn en Saphyra Holwerda
Marije Buma wint het Lyts Frysk Diktee 2024 Cultuur 6 uur geleden
Afbeelding
'Een samengesteld gezin is heel anders dan een standaard gezin' Educatie 20 uur geleden
Afbeelding
Droogte en stikstof bedreigen natuur Bakkeveense Duinen en Wijnjeterper Schar Natuur 23 uur geleden
Afbeelding
Meld je aan voor een opleiding bij IW Noord, Oost & Flevoland Zakelijk nieuws 15 mei, 12:00
Afbeelding
Visser Plant Boomkwekerij/Plantencentrum Wonen 15 mei, 10:00
Beeld ter illustratie
Boeren en tuinders lanceren massale publieksactie Agrarisch nieuws 14 mei, 18:00