Bekijk hier een aantal attributen die je helpen bij je goede voornemens.
Bekijk hier een aantal attributen die je helpen bij je goede voornemens. Foto: Unsplash.com

Met deze attributen hou jij je goede voornemens vol

Samenleving

FRIESLAND - Het jaar 2022 zit erop en iedereen zit weer vol goede voornemens voor het nieuwe jaar. Stoppen met roken, drinken, meer sporten en zo hebben mensen nog veel meer doelen voor het nieuwe jaar. Bekijk hier een aantal tips en attributen die je helpen bij het volhouden of een boost geven voor je goede voornemens. 

1. De FOXSPORT Hometrainers

Wil jij het liefst niet de deur uit, maar toch sporten? Of ben je misschien niet in staat om (zelf) te bewegen. Overweeg dan eens de FOXSPORT Hometrainers. De X-Bike Hometrainer is een opvouwbare Fitness fiets met rugleuning. De hypermoderne fiets is voorzien van acht weerstandsniveaus, een tablethouder, ergometer, polssensor, trainingscomputer en nog veel meer. Fitter worden met het comfort van huis. Zeg nou zelf, hoe fijn is het om thuis aan je fitheid te werken?

2. Nuvance - Sport Springtouw met Teller

Wel zelf, maar toch liever buiten aan de slag? Denk dan eens aan een kwalitatief hoogwaardig springtouw. Niet alleen goed als warming-up ter preventie van blessures, maar ook om de nodige kilo’s te verliezen. Het Nuvance - Sport Springtouw met Teller is een Sport Springtouw voorzien van een teller en is bovendien verstelbaar. Het springtouw is zowel geschikt voor volwassenen als kinderen. 

3. Nuvoo Elektrische Bovendeken

Plannen om energie te besparen? Denk dan eens aan een elektrische deken om de koude dagen door te komen. De Nuvoo Elektrische Bovendeken, voorzien van drie warmtestanden, is een prachtig voorbeeld en eenvoudig te bedienen. Na 180 minuten schakelt de deken zichzelf automatisch uit en is uitgerust met oververhittingsbeveiliging. Het flanellen materiaal is geschikt voor handwas. 

4. JTC Omniblend TM 800 Blender 

Wil jij meer sporten en afvallen? Daar hoort natuurlijk een gezonde leefstijl bij. Zorg er voor dat jij nooit meer te weinig fruit binnenkrijgt met deze unieke JTC Omniblend TM 800 Blender. Met deze blender maak je heerlijke (gezonde) smoothies. Het voordeel aan deze blender is dat hij voorzien is van Ice Crusher, waardoor ook bevroren etenswaren geen enkel probleem zijn voor de machine. 

5. Fitbit Versa 3 Smartwatch 

Precies bijhouden wat je progressie is en hoeveel stappen jij per dag maakt? De Fitbit Versa 3 Smartwatch heeft alles wat jij nodig hebt om gemotiveerd te blijven. De Fitbit heeft allerlei handige functies, zoals een ingebouwde GPS en de mogelijkheid tot het streamen van muziek wanneer je telefoon in de buurt is. Zo kun je onder het genot van Deezer of Spotify precies bijhouden hoe jij aan het sporten bent. Wist je dat de Fitbit zelfs in staat is om jouw slaap te meten? Het registreert de verschillende slaapfasen en geeft een nachtelijke slaapscore. Hierdoor kun jij je nachtrust aanzienlijk verbeteren. 

Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Friesland Financieel 52 minuten geleden
De priiswinnaars vlnr Marije Buma, Annarixt Weststeijn en Saphyra Holwerda
Marije Buma wint het Lyts Frysk Diktee 2024 Cultuur 4 uur geleden
Afbeelding
'Een samengesteld gezin is heel anders dan een standaard gezin' Educatie 18 uur geleden
Afbeelding
Droogte en stikstof bedreigen natuur Bakkeveense Duinen en Wijnjeterper Schar Natuur 21 uur geleden
Afbeelding
Meld je aan voor een opleiding bij IW Noord, Oost & Flevoland Zakelijk nieuws gisteren
Afbeelding
Visser Plant Boomkwekerij/Plantencentrum Wonen 15 mei, 10:00
Beeld ter illustratie
Boeren en tuinders lanceren massale publieksactie Agrarisch nieuws 14 mei, 18:00
Afbeelding
Geniet ook dit jaar weer van muziek in de natuur tijdens Oranjewoud Festival Evenement 14 mei, 12:00