Afbeelding
Screenshot van http://ooststellingwerf.smartmap.nl

De nieuwe gemeentegids Ooststellingwerf 2021 binnenkort in uw brievenbus

Samenleving

In samenwerking met de gemeente Ooststellingwerf presenteert Akse Media de nieuwe gemeentegids Ooststellingwerf 2021, een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over uw gemeente. In de gids vindt u informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Tevens kunt u gebruikmaken van de digitale gemeentegids, de SmartMap via http://ooststellingwerf.smartmap.nl

Mocht u na 18 oktober nog geen gids hebben ontvangen dan kunt u deze afhalen op het gemeentehuis. Ook kunt u op onze SmartMap een bladerbare versie (E-book) van de gemeentegids inzien.

De digitale gemeentegids is goed toegankelijk voor iedereen inclusief ouderen en mensen met een functiebeperking. Ook is het mogelijk om de gids in drie verschillende aangepaste leesvormen op te vragen: in braille, grootlettertype of gesproken als daisy-cd-rom.

Naast de (digitale) gemeentegids is er een gratis Gemeentegids App. Met deze gids voor uw tablet of smartphone kunt u 1.9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, altijd en overal raadplegen. U heeft hierbij de mogelijkheid om vanuit een vermelding een website te bezoeken of telefonisch contact op te nemen met een organisatie, vereniging of bedrijf. Ook leidt de App u vanaf de plek waar u zich bevindt naar de dichtstbijzijnde vestiging via de route functie. De gratis Gemeentegids App kunt u downloaden door onderstaande QR-code te scannen.

De gemeentegids is gedrukt op gecertificeerd papier en mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. Wijzigingen kunt u doorgeven aan Akse Media via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Ooststellingwerf) of bel (0223) 673 010. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de mutatiebon achterin de gids of van de digitale gemeentegids http://ooststellingwerf.smartmap.nl

Afbeelding
Beeld ter illustratie
Gemeente Weststellingwerf krijgt subsidie voor meer betaalbare huur- en koopwoningen Financieel 10 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere monumenten in de regio Evenement 13 uur geleden
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 25 apr, 18:00
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 23 apr, 15:00