Afbeelding

Home Instead Thuisservice: Thuiszorg maar dan anders!

Gezondheid

Zo lang mogelijk gelukkig thuis kunnen blijven wonen in de eigen vertrouwde woonomgeving, in de nabijheid van familie en vrienden… het is voor veel senioren een zeer belangrijke wens. Juist wanneer de dagelijkse dingen niet meer vanzelf gaan, kan Home Instead Thuisservice uitkomst bieden.

Senioren willen graag zolang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Met zorg en begeleiding aan huis is dat gelukkig ook steeds vaker mogelijk.
De CAREGivers van Home Instead Thuisservice bieden zorg en begeleiding waarin een vertrouwensband en de behoefte van de klant centraal staat.
Willem Jan Ponsen, franchise-ondernemer van Home Instead Thuisservice Friesland Zuid-Oost: “Er moet een klik zijn tussen de senior en de CAREGiver en dan zie je dat er een vertrouwensband ontstaat.”

Home Instead biedt ondersteuning zoals persoonlijke verzorging en begeleiding in en om het huis uitgezonderd medische zorg. Hiervoor werken wij samen met andere thuiszorgorganisaties. Daarbij heeft de senior één CAREGiver, een vertrouwd gezicht, die er op het gewenste moment en minimaal een uur voor hem of haar is. Hierbij kunt u denken aan hulp bij wassen en aankleden, maar ook een spelletje doen, een wandeling maken, samen koken en eten of het helpen bij licht huishoudelijk werk.

Ook voor bijzondere zorg kunt u bij ons terecht. Onze CAREGivers zijn opgeleid en hebben ervaring om senioren met dementie te ondersteunen. Daarnaast bieden wij nachtzorg en zorg als de laatste levensfase is aangebroken. “We gaan verder waar de thuiszorg stopt en ontlasten daarmee ook de mantelzorger.”

Home Instead Thuisservice is inmiddels binnen ruim veertig regio’s actief. “Ook in Friesland zetten wij ons actief in voor betekenisvolle ondersteuning aan senioren met behulp van betrokken CAREGivers.”

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid om te solliciteren op onze website. Home Instead Thuisservice levert zowel particuliere als geïndiceerde zorg of een combinatie van beiden.”

Home Instead Thuisservice Friesland Zuid-Oost
www.homeinstead.nl
friesland-zuid-oost
0512-222114

Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 10 mei de film Zomervacht Cultuur 4 mei, 15:00
Beheer oevers langs Friese vaarwegen
Subsidieregelingen oeverbeheer geopend Financieel 2 mei, 15:00
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Kazemattenmuseum Algemeen 2 mei, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Friesland Natuur 1 mei, 18:00
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 1 mei, 08:00
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 30 apr, 18:00
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 30 apr, 12:00
Afbeelding
PowerVrouwen terug van weg geweest Verhalen uit de buurt 30 apr, 08:00