Afbeelding

Feest4daagse Appelscha is voor iedereen feest

Evenement

APPELSCHA - Op vrijdag 26 mei, zaterdag 27 mei, zondag 28 mei en maandag 29 mei wordt in Appelscha de allereerste versie van de Feest4daagse gevierd. Vier dagen lang heerlijke muziek, lekker dansen én gezelligheid in de Steegdenhal, met grote namen als Paul Elstak, Freddy Moreira, Vangrail en Marco Schuitmaker. RondOm de Stellingwerven spreekt met organisator Jorn Drent: “We hebben bewust een divers programma samengesteld, zodat er voor iedereen wat wils is.”

De evenementenwereld is voor Jorn Drent geen onbekend terrein. Hij werkt al jaren in de geluidstechniek en heeft zodoende een groot netwerk opgebouwd. Wanneer hij merkte dat er vorig jaar geen Oud en Nieuw feest op de planning staat in Appelscha, omdat niemand de organisatie daarvan op zich wilt nemen, staat hij op. Hij zorgt ervoor dat er een feest komt: “En dan begint het te kriebelen hè, bloed kruipt toch waar het niet gaan kan,” geeft hij toe. Het idee van de Feest4daagse ontstaat. 

Programma

Vanaf vrijdag 26 mei tot en met maandag 29 mei is het dan zover. De Feest4daagse in Appelscha gaat van start en met een hele bijzondere line-up. Drent koos bewust voor een divers programma: “We willen dat er voor iedereen iets is waar ze helemaal los op kunnen gaan.” Op vrijdag 26 mei is het aan onder andere Paul Elstak om het feest af te trappen. Op zaterdagavond ga je los met Vangrail én is er in de middag een Koppel Darttoernooi: “We vonden het zonde om niets in de middag te organiseren. Darten is weer een groeiende sport die door jong en oud gespeeld kan worden.” Koppels die mee willen doen, moeten zich wel snel opgeven, want er is maar plek voor 64 koppels. Zondag kijk je eerst met z’n allen naar GranPrix Monaco op een groot scherm, daarna gaan de voetjes van de vloer met Freddy Moreira, Dave Roelvink en Qmusic the Party. Last but not least is maandag. Liefhebbers van muziek in onze moedertaal kunnen hun hart ophalen met optredens van onder andere RADIONL en Marco Schuitmaker, nu in de hitlijsten te vinden met zijn nummer Engelbewaarder.

Kaarten

Lijkt de Feest4daagse je helemaal te gek en heb je zin om los te gaan met Paul Elstak, Vangrail, Freddy Moreira of de andere artiesten? Koop dan nu je kaarten (voor één of meerdere dag(en) of een passe partout) op www.feest4daagse.nl. Voor spontane bezoekers zijn er uiteraard ook kaarten verkrijgbaar aan de kassa.

Beheer oevers langs Friese vaarwegen
Subsidieregelingen oeverbeheer geopend Financieel 2 mei, 15:00
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Kazemattenmuseum Algemeen 2 mei, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Friesland Natuur 1 mei, 18:00
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 1 mei, 08:00
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 30 apr, 18:00
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 30 apr, 12:00
Afbeelding
PowerVrouwen terug van weg geweest Verhalen uit de buurt 30 apr, 08:00
Ouderen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor ze zich vaak wel redden in het verkeer.
Help, mijn vader is niet meer veilig in het verkeer! Gezondheid 29 apr, 18:00