Afbeelding

Open Dag maritieme mbo-opleidingen Harlingen

Educatie

HARLINGEN - Op zaterdag 4 februari van 10.00 - 15.00 uur houdt ROC Nova College Scheepvaart op haar onderwijslocatie op de Maritieme Academie Harlingen een open dag. Op deze dag kunnen bezoekers zelf ervaren hoe deze opleidingen voor de zeevaart en de binnenvaart eruit zien. Alle simulatoren kunnen worden bekeken en ook het veiligheidscentrum is deze dag geopend voor bezoekers. Er zijn rederijen en andere bedrijven aanwezig om het beroepsveld te laten zien waar deze mbo-studierichtingen voor opleiden.

Deze mbo-studierichtingen bieden een zeer hoge baanzekerheid en leiden op tot de best betaalde banen vanuit het mbo. Een dynamische toekomst op het water biedt naast een goed salaris ook vrijheid, avontuur en veel vrije tijd. Ook een traject bij de Koninklijke Marine behoort via onze mbo-zeevaartopleiding nu tot de mogelijkheden. Nova College Scheepvaart is het enige ROC dat mbo-opleidingen voor de binnenvaart en zeevaart aanbiedt in Friesland. Vandaar dat er ook goede faciliteiten op onze maritieme campus aanwezig zijn voor studentenhuisvesting. 

Bezoekers voor deze Open Dag hoeven zich niet aan te melden. Ze kunnen deze dag gewoon binnenlopen op de locatie aan de Almenumerweg 1 te Harlingen. De school bevindt zich schuin tegenover het Arriva-trein- en busstation en ligt direct naast de afrit van de afslag Harlingen van de snelweg N31.

Plaats: Almenumerweg 1, Harlingen ( Maritieme Academie Harlingen) Tijd: Zaterdag 4 februari 10.00 - 15.00 uur. Info: Peter Wever (061375569)


novacollege.nl

Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Aankondiging Open Avond donderdag 25 april Golfpark De Hildenberg 2024 Sport 7 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 7 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 21 uur geleden
Harry Dekker, Esther Verhagen en Perry de Neef nemen eerste zonnecrèmepaal in gebruik.
Gratis zonnebrandcrème verkrijgbaar in de gemeente Ooststellingwerf Gezondheid 23 uur geleden
Afbeelding
Draag bij aan het voortbestaan van de bij Natuur 18 apr, 10:00
Afbeelding
Fit worden op het platteland Sport 18 apr, 08:00
Afbeelding
"Spot de reusachtige mammoet, indrukwekkende sabeltandtijger en de brullende holenbeer!" Algemeen 17 apr, 12:00