Afbeelding
Foto: www.lindemakelaars.nl

De Linde Makelaars onderscheidt zich in vertrouwen, kwaliteit en meedenken

Algemeen

WOLVEGA - Hulp nodig bij het verkopen, verhuren, aankopen en taxeren van een woning? Klop dan gerust eens aan bij De Linde Makelaars in Wolvega of Noordwolde. De Linde Makelaars staat voor een persoonlijke aanpak en midden in de regio Stellingwerven. We spreken met makelaar in opleiding Marco van Galen en eigenaar Annemieke Elsinga (erkend makelaar Onroerend Goed en registertaxateur).  

“Het is een klein bedrijf, maar dat maakt ons juist zo sterk”, legt Marco enthousiast uit. Het team bestaande uit Annemieke Elsinga, Marco van Galen, Elske Bos en Marije Ensing kent de weg goed in de Stellingwerven. “We komen allemaal uit de regio en we spreken de taal. Dat is een enorm voordeel bij de aankoop- of verkoop van een huis.”

Extra presentatiepunt

Meer dan een jaar geleden besluit Annemieke om naast de vestiging in Wolvega, een tweede vestiging in Noordwolde te openen. “Daarmee laten we nog meer zien dat we er voor het hele gebied zijn”, legt Marco uit. Annemieke vult aan: “Dat mensen in het buitengebied niet meer helemaal naar Wolvega hoeven te reizen is een enorm voordeel. De royale etalage midden in de dorpskern van Noordwolde is een extra presentatiepunt, het moderne kantoor met ontvangsthal is een aanvulling om ook mensen in Noordwolde te kunnen ontvangen.”

Kwaliteit en vertrouwen

De Linde Makelaars onderscheidt zich in vertrouwen, kwaliteit en meedenken met de klant. Marco legt uit: “De presentatie van de woning begint het al mee. Zo werken we samen met een professionele fotograaf en evt. een stylingadviseur, het wordt steeds belangrijker om op te vallen met je woningpresentatie. Hoe beter je er over nadenkt en met een goede voorbereiding, hoe beter je het huis presenteert.” 

De huizenmarkt is aan het veranderen, juist nu is een ervaren raadgever van groot belang, op die manier verdienen we ons terug voor onze relaties.

Bezichtigingen uit Social Media

Via Social Media heeft De Linde Makelaars een enorm bereik. Er komen uit Social Media veel bezichtigingen voort. “Ons bereik zorgt al voor bezichtigingen, voordat de woning op Funda wordt gepresenteerd”, vertelt Marco enthousiast. Kijk op de kanalen van De Linde Makelaars (Facebook: De Linde Makelaars & Instagram: de_linde_makelaars) voor een aantal schitterende hoogtepunten.

www.delindemakelaars.nl

Afbeelding
Één instrument voor draagkracht en draaglast in Fryslân Wonen 4 uur geleden
Afbeelding
Fryslân pakt regie op energiesysteem van de toekomst Duurzaamheid 7 uur geleden
Afbeelding
Dit zijn de belangrijkste punten in het nieuwe coalitieakkoord voor Friesland Politiek 8 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Friesland Financieel 10 uur geleden
De priiswinnaars vlnr Marije Buma, Annarixt Weststeijn en Saphyra Holwerda
Marije Buma wint het Lyts Frysk Diktee 2024 Cultuur 14 uur geleden
Afbeelding
'Een samengesteld gezin is heel anders dan een standaard gezin' Educatie 15 mei, 18:00
Afbeelding
Droogte en stikstof bedreigen natuur Bakkeveense Duinen en Wijnjeterper Schar Natuur 15 mei, 15:00
Afbeelding
Meld je aan voor een opleiding bij IW Noord, Oost & Flevoland Zakelijk nieuws 15 mei, 12:00