De titels van RondOm Vandaag
De titels van RondOm Vandaag Foto: RondOm Vandaag

RondOm Vandaag gaat midweekse verspreiding in!

Algemeen

FRIESLAND - Vanaf 2022 worden de kranten van uitgeverij RondOm Vandaag op een andere manier verspreid. De titels RondOm Leeuwarden, RondOm Heerenveen, RondOm Drachten en RondOm de Stellingwerven gaan uit het folderpakket van Spotta en worden vanaf dit jaar midweeks los verspreid door de lokale verspreiders van FRL en Santibri. Uiteraard zijn de kranten ook nog op de vele ligplaatsen te vinden in de regio’s. 

In de voorgaande jaren zijn de kranten van RondOm Vandaag, die twintig keer per jaar verschijnen, altijd onderdeel geweest van het folderpakket van Spotta. Dit jaar kiest RondOm Vandaag voor een nieuwe manier van verspreiden. De kranten belanden vanaf 2022 op de mat dankzij de bezorgers van de lokale verspreiders FRL en Santibri. Hierdoor vergroot RondOm Vandaag haar bereik aanzienlijk. Mensen die geen prijs stellen op het folderpakket kunnen nu wel de krant ontvangen. 

Uiteraard is het ook mogelijk om de krant op te halen bij één van de ligplaatsen. Kranten van RondOm Vandaag vindt u in Leeuwarden en Heerenveen bij alle Jumbo en Albert Heijn Filialen en ook in andere kernen liggen de kranten in supermarkten en op andere strategische plekken. In de krant vindt u een actuele lijst van ligplaatsen. 

Dankzij deze stap bereiken de kranten van RondOm Vandaag nog meer mensen. Bent u een lokale ondernemer en wilt u gebruik maken van dit groeiende bereik? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel met 0512 726900 op mail naar info@rondomvandaag.nl.

Afbeelding
1,3 miljoen euro beschikbaar voor nieuwe woonruimte door herbestemming Duurzaamheid 10 uur geleden
Afbeelding
Vraag vóór 1 september 2022 je huur- of zorgtoeslag over 2021 aan Financieel 18 uur geleden
Afbeelding
Open Tuin- en imkerijdag bij De Kleine Salamander Evenement 18 uur geleden
Afbeelding
Wie worden de Olympische helden van de Toekomst Sport 30 jun, 18:00
Afbeelding
RUG aan de slag met Fries praten tegen computer Samenleving 29 jun, 18:00
Afbeelding
Meer ruimte op markt recreatiewoningen Recreatie & Ontspanning 29 jun, 12:00
Afbeelding
Het is vandaag ModderDag! Algemeen 29 jun, 10:00
Afbeelding
Uitstoot broeikasgassen daalt in Friesland harder dan in Nederland Algemeen 29 jun, 06:00