Afbeelding

Wat is het leukste terras van Oost- en Weststellingwerf?

Algemeen

OOST- EN WESTSTELLINGWERF - Elk jaar gaat RondOm de Stellingwerven, samen met haar lezers, op zoek naar het leukste terras uit de regio. In 2020 kreeg het terras van Restaurant de Bosberg die eer, maar welk terras krijgt dit jaar de noemer: RondOm’s leukste terras? 

Om alles zo eerlijk mogelijk te houden, staat hieronder beschreven hoe de wedstrijd verloopt. Samen met de lezers stellen we eerst een longlist op, de top vijf van deze longlist vormt de shortlist en uit de shortlist wordt uiteindelijk een winnaar gekozen. Dit artikel wordt de plek waar je zowel terrassen kan aandragen voor de longlist, kan stemmen op de longlist én op de shortlist. Hou deze pagina dus goed in de gaten!

De longlist

Om alle terrassen even veel kans te geven, krijgen de (online) lezers van RondOm de Stellingwerven de kans om hun favoriete terras toe te voegen aan een longlist. Iedereen, ook de ondernemer zelf, mag een terras aan de longlist toevoegen. Je mag jouw favoriete terras aandragen tot 30 juni. Alle terrassen die voor die datum zijn benoemd, worden als longlist gepresenteerd in de papieren versie van RondOm de Stellingwerven en is hieronder ook te vinden:

Ben Lagerhuis, Lunchroom op ‘t Oost, Restaurant Bruisss, Café de Rustende Jager, Eetcafé de Stoof, Kroeg Kuipers, Bora Bora, Café Bar de Babbel, Restaurant Smink, High Tea Restaurant Theetuin Nijeholtpade, TRAMBAAN 8, In Kannen en Kruiken, Restaurant De Zon, Het Bruin Café, Bistro ‘t Boshuis, Restaurant den Hildenberg, Eten & Drinken Le Coq, het Appelsche Hof

Wil je stemmen, stuur dan een mailtje naar winnen@rondomvandaag.nl met daarin jouw favoriete restaurant, jouw naam en de plaats van het terras.

De shortlist

Vanaf 2 juli kun je stemmen op één van de terrassen die zijn opgenomen in de longlist. Je mag maar één keer stemmen. Restaurants en ondernemers mogen uiteraard hun gasten op sociale media of in het echt vragen om voor hen te stemmen. Stemmen op de terrassen die in de longlist zijn opgenomen kan tot 15 augustus. Op 26 augustus kijkt de redactie van RondOm de Stellingwerven welke drie terrassen de meeste stemmen hebben gekregen. Deze drie worden opgenomen in de shortlist. De definitieve shortlist vind je vanaf 22 augustus in onze papieren krant.

De winnaar

Vanaf 20 juli kunnen de lezers dus stemmen op hun favoriete terras uit de shortlist. Uiteraard brengen we alle restaurants op de shortlist dan ook op de hoogte. Je mag ook maar één keer stemmen op de shortlist, zou houden we het eerlijk. Natuurlijk mogen ondernemers ook hier weer hun gasten oproepen om voor hun terras te stemmen. Stemmen is mogelijk tot 15 augustus. Op 16 augustus kijkt de redactie welk terras de meeste stemmen heeft gewonnen. Dit terras mag zich een jaar lang RondOm’s leukste terras 2021 noemen. Een interview met de winnende ondernemer kun je lezen in de RondOm de Stellingwerven van 21 augustus.

Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 4 uur geleden
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 10 uur geleden
Afbeelding
PowerVrouwen terug van weg geweest Verhalen uit de buurt 14 uur geleden
Ouderen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor ze zich vaak wel redden in het verkeer.
Help, mijn vader is niet meer veilig in het verkeer! Gezondheid 29 apr, 18:00
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 28 apr, 08:00
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 27 apr, 15:00