Afbeelding

Lekker stormen en springen in Zandhuizen

Algemeen

ZANDHUIZEN – Na het daverende succes van vorig jaar kan een tweede editie van het springkussenfestival in Zandhuizen niet achterblijven. Op zondag 4 augustus wordt voor de jeugd in Zandhuizen en omgeving weer een geweldig springkussenfestival gehouden. Het evenement  is gratis toegankelijk en vindt plaats op sportpark 't Bliekien in Zandhuizen, van 10.00 tot 17.00 uur.

Tijdens het springkussenfestival zijn er maar liefst 22 opblaasbare elementen: meerdere springkussens waar kleine én grote kinderen heerlijk kunnen rondspringen en vier stormbanen, waarvan één een lengte heeft van 27 meter. Ook is er een prachtige buikglijbaan. Met heerlijk zomerweer is het natuurlijk geen straf om in je badkleding over de buikglijbaan te zoeven. Kinderen worden dus van harte aangemoedigd om hun zwemspullen en handdoek mee te nemen. Ook kunnen kinderen zich vermaken op interactieve multiplay kussens.

Potje voetbal of schminken
Wil je niet meer springen? Een potje voetballen op het veld of meedoen aan een van de voetbalclinics van de Voetbalacademy is die dag ook mogelijk. Tussen 13.00 en 14.30 uur mogen fans met Hero van s.c. Heerenveen op de foto. En kinderen die graag geschminkt willen worden als Spiderman, vlinder of iets anders moois kunnen van 12.00 tot 17.00 uur terecht.

Ouders en andere belangstellenden kunnen ondertussen even over de kleine braderie wandelen of op een van de terrassen zitten voor een drankje of een frietje.

Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 11 uur geleden
Kunstwerk van Janny Zijlstra.
De kunstzinnige levensreis van Janny Zijlstra-Wijnalda Cultuur 14 uur geleden
Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn 16 uur geleden
Afbeelding
Friesland brengt opvallend veel schilders voort Cultuur 18 uur geleden
Beeld ter illustratie
Gemeente Weststellingwerf krijgt subsidie voor meer betaalbare huur- en koopwoningen Financieel 26 apr, 15:00
Afbeelding
Bijzondere monumenten in de regio Evenement 26 apr, 12:00
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 25 apr, 18:00
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00