Afbeelding

Harry van den Brink nieuwe hoofdtrainer bij VC Sneek

Sport

SNEEK - Harry van den Brink is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van eredivisionist VC Sneek. Met Van den Brink heeft de nummer drie van afgelopen volleybalseizoen een enthousiaste hoofdtrainer gevonden die samen met assistent-trainers Henriëtte ter Steege en Jurjen de Jong voor het hoogst haalbare met deze selectie gaat.

Van den Brink was de afgelopen vijf seizoenen trainer van het Elburgse EVV dat in de Topdivisie acteert. Na zijn actieve periode als eredivisie volleyballer bij Kuipers Zwolle, dat later Landstede Volleybal werd, verlegde hij het accent naar het trainerschap. Eerst als trainer/coach van de Zwolse eredivisionist en daarna was Van den Brink werkzaam als trainer en opleider bij diverse volleybalclubs. De ex-international wilde aanvankelijk als trainer stoppen, maar toen VC Sneek hem benaderde werd zijn  enthousiasme voor de Friese topclub aangewakkerd. 

“Het was een hectisch weekje van kennismaken en overdenkingen. Na gesprekken met zowel de dames als de staf en natuurlijk ook het bestuur was het voor mij niet moeilijk. Met dit enthousiaste en gedreven team staat ons een mooie uitdaging te wachten,” aldus de 53-jarige Van den Brink die aan zijn eerste klus als damestrainer in de eredivisie gaat beginnen.

Bron: Persbericht VC Sneek

!
Afbeelding
Bolsward-Oost wordt duurzaam en klimaatbestendig Algemeen 30 sep, 09:58
Afbeelding
“De dames van Friso Sneek” op bijzondere locatie onthuld Sport 29 sep, 18:00
Afbeelding
Filmhuis Sneek vertoont dinsdag 11 oktober de film Drive my Car Cultuur 29 sep, 16:00
Afbeelding
Goedkoop (bij)verwarmen en zo besparen op de gasrekening Algemeen 29 sep, 11:08
Afbeelding
Friso Sneek speelt om Noord-Oost Nederland Cup Algemeen 28 sep, 12:53
Afbeelding
Koos Nederhoed VAR WK dames volleybal Sport 28 sep, 10:00
Afbeelding
Johannes Postschool in actieve modus tijdens sportochtend Educatie 27 sep, 16:00
Afbeelding
Eredivisie damesvolleybal begint drie weken later Sport 27 sep, 13:30