Afbeelding
Foto: Wim en Anja van Küchentreff Middelharnis

Showroom dicht? Küchentreff Middelharnis komt gewoon naar je toe!

Bedrijf in beeld

Middelharnis – Een keuken kopen doe je normaal gesproken niet uit een boekje. Je gaat naar de showroom, zodat je daar van allerlei keukenopstellingen kunt bekijken. Nu ook Küchentreff Middelharnis dicht is, betekent dat echter niet dat je geen keuken kunt kopen.

Wim en Anja zitten zeker niet stil, ook al is de showroom nu gesloten. Ze hebben zich de afgelopen maanden zo goed mogelijk aangepast aan de maatregelen en doen nog een stapje extra voor de klanten. Wim: “Het is voor de klanten een stukje lastiger om een keuken uit te zoeken. Daarom doen we nu veel huisbezoeken. Dat is een grote uitdaging, maar je moet vindingrijk zijn en blijven ondernemen. Ondernemen is naar oplossingen zoeken, zowel voor de klant als voor je bedrijf. We maken er extra werk van.”

Bezoek aan huis

Voorafgaand aan het huisbezoek hebben mensen vaak al de nodige informatie opgehaald of ontvangen. “Aan de hand daarvan gaan we bekijken wat ze willen en mooi vinden. Dan meten we de ruimte ook meteen in en vervolgens gaan we aan de slag met een ontwerp voor de indeling. Via mail sturen we dan de concepten door en hebben we over en weer overleg tot het naar wens is. Met keukenfronten en –bladen gaan we weer naar de klant en zo kiezen ze dan de keuken uit.”

Positief

In de showroom kan Wim natuurlijk gemakkelijker even iets laten zien, dat gaat thuis niet. Toch heeft dit ook zo zijn voordelen. “Het gaat verrassend goed, de klanten pakken het goed op. Ik ben er eigenlijk wel positief over. Er zijn mensen die het nog even uitstellen, maar op dit moment zijn er ook mensen die een huis gekocht hebben en dan heb je toch echt die nieuwe keuken nodig.” Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei technieken zoals keukenplanners en 3D ontwerpen. “Dat draagt enorm bij in deze tijd dat je meer aangewezen bent op techniek en dingen op afstand doen.”

Ook een bezoekje inplannen voor een nieuwe keuken? Boek dan online een afspraak in of neem contact op met de zaak.

www.kuechentreff-middelharnis.nl

Afbeelding
Weerman Piet Paulusma (65) overleden aan de gevolgen van kanker Algemeen 21 mrt 2022, 12:00
Afbeelding
Friesland doet onderzoek naar contract met Russisch Gazprom Algemeen 25 feb 2022, 18:00
Afbeelding
Bloeizone Fryslân Tour brengt vrouwelijke wielertop naar Friesland Sport 24 feb 2022, 20:00
Afbeelding
Deze dertien Friezen zijn actief op de Olympische Winterspelen 2022 Sport 4 feb 2022, 12:00
Afbeelding
Column Linda: Scheiden, stress en toch in balans. Hoe dan? Column 5 jul 2021, 12:00
Afbeelding
Is Leeuwarden klaar voor Marleen Stoelwinder? Cultuur 29 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Gemeente Ooststellingwerf wordt dementievriendelijk Gezondheid 21 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Redacteur Melissa probeert Calendar Blocking Gezondheid 11 jun 2021, 16:58

Meest gelezen

WonenWonen

Meeste reacties

Zakelijk