maandag 30 maart, 2020 14:52
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

Met Otte Afbouw kiest u voor een vakman Betrouwbare partner voor verbouw en afbouw

  Bedrijf in beeld

Oosterland – Al bijna tien jaar lang verzorgt Otte Afbouw uit Oosterland de meest uiteenlopende afbouw- en interieurprojecten. Of het nu gaat om een keuken(renovatie), badkamer, tegelwerk of interieurbouw op maat, het vakkundige afbouwbedrijf zorgt dat uw project altijd tot een goed einde gebracht wordt. Zowel voor particulieren als bedrijven.

Corné Otte zit al 18 jaar in het vak en begon in 2011 voor zichzelf. Hij kwam oorspronkelijk uit het keukenvak. “Ik ben van huis uit keukenmonteur. Dat groeide uit naar badkamers en gaandeweg heb ik een aantal vakmensen om me heen verzameld, zodat we steeds meer verschillende werkzaamheden konden verrichten.” Zo kan Otte Afbouw de montage van keukens en badkamers doen, tegel- en stucwerk, installatiewerk, en interieurbouw op maat.

Werkwijze
Een kleine doe-het-zelf-klus kunnen de meeste mensen wel. Maar Otte merkt dat wanneer het wat groter wordt, mensen een project toch liever uitbesteden. “Via e-mail of telefoon maken we een afspraak, dan komen we op locatie kijken. Samen met de klant nemen we de  mogelijkheden door. Belangrijk is dan om af te spreken: wat doen wij, wat doet de klant zelf. Dan volgt de offerte en zodra daar een akkoord voor is, dan maken we een planning.” Otte vindt goede afspraken en een eerlijk bouwadvies heel belangrijk. Een project moet professioneel en perfect opgeleverd worden, Otte gaat voor een maximaal resultaat.

Keukens en renovatie
Een groot deel van het werk bij Otte Afbouw bestaat uit keukens; van het leidingwerk aanleggen tot montage van de nieuwe keuken en het tegelen. Maar soms is een renovatie volgens Otte ook een heel goede optie. “Als al het leidingwerk en de basis goed is, waarom dan niet alleen nieuwe fronten en een werkblad? Dan heb je zonder hakken en breken binnen een paar dagen een totaal nieuwe uitstraling. Dat scheelt tijd én geld.”

Maatwerk
Otte ziet uiteraard dat zijn werk aan trends onderhevig is. “Op dit moment zie je veel industrieel en strak. Een aantal jaar geleden was het meer landelijk. Nu zie je veel staal, robuust hout, eiken hout in allerlei vormen, kleuren. Maatwerk is misschien iets duurder, maar het ligt ook aan de keuzes die je maakt. Er is voor iedereen wel iets te bedenken.” En het mooist aan zijn werk? “Je maakt wat. Je begint in een kale ruimte,  je ziet het groeien en dan laat je echt iets achter. Dat vind ik het mooie. Dan kan een tevreden klant zo weer 15 jaar vooruit.”

Torenplein 6
4307 AB Oosterland
Telefoon: 0111-644933
info@otteafbouw.nl
www.otteafbouw.nl

Meer berichten