Afbeelding
Foto: R.FERWERDA

EKOWAX voor gemakkelijke en duurzame reinigings- en onderhoudsproducten

Zakelijk

DONKERBROEK - In Donkerbroek bevindt zich Ekowax Cleaning Products, een naam die je de laatste jaren bijna niet kan zijn ontgaan. Ondanks dat het een klein zelfstandig bedrijf is, leveren ze hun producten in heel Nederland en België, via de eigen webshop, diverse beurzen en via ruim 30 verkooppunten. Er wordt geleverd aan particulieren en bedrijven, waaronder ook grote namen als Salento/Overwijk Koffiesystemen uit Gorredijk, SC-Heerenveen en ook FC-Groningen. De producten zijn milieuvriendelijk, duurzaam en geven vooral veel gemak ten opzichte traditionele reinigingsproducten.

Nu het voorjaar is krijgt men weer zin om erop uit te trekken met bijvoorbeeld camper, caravan, boot of motorfiets. Voor de meeste mensen geld dat ze dit het liefst doen met een schoon en gepoetst voer- of vaartuig. Maar ook is het voorjaar het moment voor velen om de woning eens een goede opfrisbeurt te geven. Dat dit veel mooier, gemakkelijker en veiliger kan zonder het gebruik van (veel) water en chemische was- en poetsmiddelen, is bij veel mensen nog redelijk onbekend.  

Eigenaar Sjirk Schepers verteld hierover het volgende: Met Ekowax “wassen zonder water” combineer je wassen en wax in één keer. Het werkt krasvrij, duurzaam, supersnel en is geschikt voor iedere niet poreuze ondergrond. De spray is op basis van nano-technologie en is direct op een vuile ondergrond toepasbaar. Veel reinigingsproducten maken wel schoon, maar laten vaak een schrale ondergrond achter, waardoor de vervuiling juist versnelt en bij campers, caravans en boten mede de oorzaak is van verkrijting. Het product Ekowax Wassen Zonder Water is overigens heel breed toepasbaar, zo wordt het naast campers en caravans, veelvuldig gebruikt voor o.a .auto’s, motoren, boten, vrachtwagens, tuinmachines, gebouwen en zelfs computers, beeldschermen en koffieautomaten.

Ook hebben wij een eigen Cleaning&Coating Service voor o.a. campers, caravans en boten. Hierbij worden ze gereinigd, gepolijst en gecoat, waardoor ze bijna als nieuw het pand verlaten met 5 jaar bescherming door onze Nano-coat.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de website www.ekowax.nl of het eigen YouTube kanaal. 

Het bezoekadres is Ekowax Cleaning Products, Oude Tramweg 2, Donkerbroek. Geopend op afspraak, tel. 06 - 82 23 23 47 of info@ekowax.nl

Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Samen verder Column 10 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Waar mensen werken, worden fouten gemaakt en 'sorry' gezegd Column 16 uur geleden
Afbeelding
Ventileren essentieel om gezond energie te besparen Duurzaamheid 2 dec., 12:00
Afbeelding
Vijf tips om Sinterklaas te vieren Samenleving 2 dec., 08:00
Afbeelding
De Slachte-trein van Arriva brengt de Slachtemarathon 2024 in beweging Algemeen 1 dec., 18:00
Afbeelding
Geldmaat opent Geldmaatwinkel in Leeuwarden Financieel 1 dec., 15:00
Afbeelding
Overval op tankstation Shell in Leeuwarden 112-Nieuws 1 dec., 13:40
Afbeelding
“Beleef een levensechte game bij House of VR!" Zakelijk 1 dec., 12:00