Oprommer is een gedegen opruimspecialist.
Oprommer is een gedegen opruimspecialist. Foto: eigen foto

Oprommer: “We zorgen er voor dat alles netjes ingepakt wordt”

Zakelijk

OUDE BILDTZIJL - Hulp nodig bij het opruimen van je woning? Neem contact op met Oprommer in Oude Bildtzijl! Oprommer is specialist in opruimen en ontruimen voor bedrijven, instellingen en particulieren. Of het nou gaat om een groot bedrijf of een klein bedrijf, het maakt voor Oprommer niets uit. Oprommer is actief in Friesland, maar ook in de provincies Noord-Holland, Flevoland, Drenthe en een stukje Overijssel. Eigenaar Philippus Dijkstra vertelt er over. 

Oprommer

Oprommer is inmiddels alweer 12 jaar actief als specialist in ontruimen, opruimen en ontzorgen. “We krijgen aanvragen binnen via de telefoon of e-mail en dan maken we vervolgens een afspraak voor de bezichtiging. Dan hoor ik hoe het het bedrijf of woning opgeleverd moet worden, bijvoorbeeld verkoop of verhuurklaar. Dan geven wij daar vervolgens invulling aan. We kijken hoeveel afval er is en hoeveel tijd het gaat kosten. Bij het afval kijken we of er materiaal geschikt is voor het goede doel of om opnieuw te gebruiken.”

Ontzorging

Het grote voordeel van het inhuren van Oprommer is een stuk ontzorging. “Wanneer u onze professionals inschakelt voor het ontruimen van de woning of het leeghalen van een kantoor, dan weet u zeker dat u geholpen wordt door erkend vakmannen met een ruime ervaring binnen het vakgebied”, legt Phillipus uit. “Bovendien zullen we eerst bij u langskomen om afspraken te maken over de ontruiming, voordat we met de woningontruiming beginnen. Zo kunt u ook uw wensen duidelijk aangeven en voorkomen wij problemen achteraf. Wij garanderen een transparante werkwijze tegen aantrekkelijke prijzen. Oprommer levert altijd alle projecten verhuur en verkoopklaar.”

Wij garanderen een
transparante werkwijze tegen aantrekkelijke prijzen.

Kwaliteit

Daarnaast garandeert Oprommer ook de kwaliteit, middels het respectvol omgaan met de inboedel. “We zorgen er voor dat alles netjes ingepakt wordt, zodat er niets beschadigt, maar we beoordelen ook regelmatig wat er door onze handen gaat. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook nog waardevolle of persoonlijke spullen aantreffen die dierbaar zijn. Dan zorgen we er uiteraard weer voor dat deze bij de familie terecht komen.”  

Wil je meer weten? Kijk dan eens op www.oprommer.nl voor nog meer informatie. 

Oprommer
Van Albadaweg 87
9078VT Oude Bildtzijl
Tel: 06 - 83176664
E-mail: info@oprommer.nl

Afbeelding
Update: Gaslekkage ontstaan tijdens werkzaamheden in Leeuwarden 112-Nieuws 41 minuten geleden
Kom jij langs bij de grote showroom uitverkoop van Bakker Postma in Leeuwarden?
Grote showroom uitverkoop bij Bakker Postma in Leeuwarden Zakelijk nieuws 2 uur geleden
Afbeelding
Succesvol jubileumspel in Leeuwarderbos voor 95-jarig bestaan Scoutinggroep Burmania Sport 4 uur geleden
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 18 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 20 uur geleden
Pelle Schlichting (links) en Evert Stellingwerf (rechts)
Officiële opening van eerste snellaadplein in Leeuwarden voor elektrische trucks en bedrijfswagens Duurzaamheid 23 uur geleden
Afbeelding
De trap schilderen? Ga aan de slag met Sikkens trapverf Algemeen 27 mrt, 12:46