Afbeelding
Foto: Rob Dijkstra

Grote, maar toch kleine veranderingen bij Oogwereld Vellinga: “nog meer tijd voor onze klanten”

Zakelijk

LEEUWARDEN - Al sinds 1996 is Vellinga een heus begrip in Leeuwarden en omstreken. De oogspecialist biedt alles op het gebied van hoogstaande oogmode en oogzorg. Ben jij op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Dan ben je bij Vellinga aan het juiste adres. Sinds het afgelopen jaar is Vellinga aangesloten bij het landelijke netwerk van Oogwereld en daarnaast zijn er achter de schermen een aantal wezenlijke dingen veranderd. Daarom is het hoog tijd om bij te kletsen met kersverse vestigingsmanager Rutger Krijgsheld. 

Rutger is al bijna twintig jaar een bekend gezicht in de zaak van Vellinga. Het zal de trouwe klanten dan ook niet ontgaan zijn, dat Rutger het afgelopen jaar het stokje als vestigingsmanager van Akko overgenomen heeft. En dat beschouwt hij als een enorme eer. “Het is enorm fijn dat Akko het vertrouwen voelt om deze verantwoording aan mij over te dragen”, vertelt hij trots. Het is hier en daar nog even wennen aan een functie als manager, maar hij geniet vooral van het leerproces. “Normaal gesproken moest ik altijd verantwoording afleggen aan Akko, maar nu komen de mensen bij mij. Dat is even een andere rol, maar die uitdaging is echt hartstikke leuk. Daarnaast is Akko nog altijd twee dagen actief als optometrist en kan ik hem altijd om advies vragen. Dat voelt gewoon erg fijn”, legt Rutger uit. 

We kunnen nog meer energie stoppen in datgene waar wij goed in zijn.

Veranderingen achter de schermen

Grote veranderingen dus achter de schermen, maar de klant merkt hier weinig tot niets van. Rutger legt uit: “We werken gewoon door op dezelfde lijn die Akko jaren geleden al heeft ingezet, met het persoonlijke contact en de kwaliteit die we aan onze klanten bieden. Zoals eerder vermeldt, is Akko nog steeds in de zaak aanwezig. Het enige belangrijke verschil is dat we nu aangesloten zijn bij Oogwereld. Daardoor kunnen we meer energie stoppen in datgene waar wij goed in zijn, het helpen van klanten.” 

Focus op kwaliteit

Oogwereld neemt belangrijke randzaken uit handen, zoals bijvoorbeeld de marketing en boekhouding, waardoor Rutger en zijn team zich volledig kunnen focussen op de kwaliteit van de winkel. “Dat is gewoon een enorm voordeel. Daarnaast kunnen we binnen Oogwereld ook cursussen volgen, of vragen stellen aan andere optometristen. Door samen te werken met andere optometristen, kunnen we samen zorgen voor een zo goed mogelijke kwaliteit oogzorg. We zijn dan ook enorm trots om deel uit te mogen maken van Oogwereld.” 

Specialist op ooggebied

De winkel aan de Naauw 13 in Leeuwarden helpt jou dan ook graag aan de oogzorg die jij verdient. Of het nou gaat om oogmeting, maatwerk brillenglazen, contactlenzen, designer monturen, computerbrillen, sportbrillen en zonnebrillen: Oogwereld Vellinga staat tot je beschikking. Ook op het gebied van droge ogen, blepharitis, optometrisch onderzoek en staar kun je bij de oogspecialist terecht. 

Oogwereld Vellinga
Naauw 13
8911HW Leeuwarden
Tel: 058 216 2124

Afbeelding
Afbeelding
Check dit voor je met de auto op vakantie gaat! Algemeen 13 aug, 08:00
Afbeelding
Het wordt warm! Dit kan je doen om toch koel te blijven Wonen 12 aug, 14:00
Afbeelding
Friezin Laura Vlasblom doet mee aan Expeditie Robinson Samenleving 12 aug, 10:23
Afbeelding
3 renovatie ideeën om je slaapkamer op te frissen Wonen 12 aug, 09:06
Afbeelding
Zo houd je je huisdier koel tijdens de hitte Algemeen 11 aug, 14:00
Afbeelding
Dodo Festival in Bakkeveen is terug en veelzijdiger dan ooit! Evenement 11 aug, 10:00
Afbeelding
Bijeenkomst voor mensen met longkanker en hun familie in Medisch Centrum Leeuwarden Gezondheid 10 aug, 18:00
Afbeelding
Tips voor jouw huisdier in de zomer Algemeen 10 aug, 15:00