Afbeelding

Tandheelkundig Centrum Zuiderburen/Techum

Bedrijf in beeld

Het tandheelkundig centrum bestaat uit drie tandartsen, praktijkeigenaar Reza Abdollahi, Rosalina Sanchez Vidal en sinds september Gülcan Kurt-Kemaldar, vier mondhygiënisten, een preventie assistente,6 assistentes en drie baliemedewerksters.Locatie Zuiderburen heeft zes behandelkamers,locatie Techum één.

Gecertificeerd als ‘Lieve Tandarts’ 

Het tandheelkundig centrum is sinds 2019 gecertificeerd als “Lieve Tandarts”. Dat betekent dat het team altijd aardig en vriendelijk is voor mensen die zich laten behandelen,zoveel mogelijk pijnvrij behandelen en extra aandacht besteden aan mensen die angstig zijn en bang voor de tandarts.”

Binnen het team van medewerkers is de sfeer bovendien ook goed. Ze delen dezelfde klantvriendelijke passie en passie voor een mooi en gezond gebit. “Wij behandelen mensen graag zoals wij zelf ook behandeld zouden willen worden.”

Kinderen tot achttien jaar gratis

Wat erg belangrijk is en helaas nog veelmensen niet weten is dat kinderen tot achttien jaar gratis behandeld worden. Bijeen grote groep mensen is dat niet bekend.Kinderen tot achttien jaar zijn automatisch meeverzekerd als de ouders een basisverzekering hebben, pas vanaf je achttiende moet je zelf je eigen zorg regelen en je eigen(aanvullende) verzekering afsluiten.

Omdat veel mensen helaas denken dat ze voor de kinderen ook moeten betalen, missen we een grote groep. Bij kinderen is preventie bijvoorbeeld erg belangrijk. Als ze te lang met problemen rondlopen worden de herstelwerkzaamheden veel ingrijpender dan wanneer je er in een vroeg stadium bij bent. Als kinderen vanaf een jonge leeftijd naar de tandarts gaan kunnen angst en problemen voorkomen worden. Ook preventie draagt hier aan bij. Het is van groot belang dat kinderen op jonge leeftijd goed leren poetsen en het belang van een goede mondhygiëne inzien.

Neemt nieuwe patiënten aan 

Het Tandheelkundig Centrum Zuiderburen en Techum kan nog altijd nieuwe patiënten aannemen. De tandartsen zijn vooruitstrevend en gebruiken de nieuwste technieken. Naast algemene tandheelkunde kun je er ook terecht voor Cerec 3D techniek (een restauratiemethode waarbij met behulp van computertechniek restauraties zoals kronen, inlays en onlays worden vervaardigd), tanden bleken met Philips Zoom, implantologie, gebitsprothese, klikgebit, orthodontie en mondhygiënebehandelingen.

Tandheelkundig Centrum Zuiderburen

Wiardaplantage 3, 8939 AA Leeuwarden 058 - 2133357 & info@thkcentrum.nl

Tandheelkundig Centrum Techum

Molkenkelder 2, 8941 AJ Leeuwarden 058 - 2503942 & info@thkcentrum.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 4 uur geleden
Annelies Bondo van Kamers met Aandacht en wethouder Pieter van der Zwan van gemeente Smallingerland bij het carillon in Drachten.
'Kamers met aandacht' gezocht voor jongeren Wonen 7 uur geleden
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 10 uur geleden
Afbeelding
Vanaf maandag werkzaamheden, Drachtsterplein drie nachten deels gestremd Verhalen uit de buurt 12 uur geleden
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 27 apr, 15:00
Kunstwerk van Janny Zijlstra.
De kunstzinnige levensreis van Janny Zijlstra-Wijnalda Cultuur 27 apr, 12:00
Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn 27 apr, 10:00