Heb jij je stem al uitgebracht?
Heb jij je stem al uitgebracht?

Wat is het leukste terras van Leeuwarden?

Algemeen

LEEUWARDEN - Leeuwarden en haar omgeving heeft prachtige terrassen waar je heerlijk kunt genieten van de zon, een biertje, lekkere koffie, wat fris en/of een snack. Maar welk terras is nou de leukste? Om daarachter te komen heeft RondOm Leeuwarden samen met haar lezers een wedstrijd georganiseerd. De winnaar mag zich een jaar lang RondOm’s Leukste Terras noemen en krijgt een paginagroot interview in deze krant. Stem je mee?

Hoe werkt de wedstrijd?

Doordat de stemronde in de vorige editie van RondOm Vandaag niet goed werkte (via een Google Docs formulier), gaan we deze stemronde nog een keer herhalen. We zijn namelijk op zoek naar een eerlijke winnaar. Kijk bij het kopje: ‘hoe werkt het stemmen?’ over hoe dat in zijn werk gaat.

Op onderstaande terrassen kan worden gestemd:

De Walrus, Stadswaag, Double B, Blokhuispoort Beach, Restaurant Onder de Kelders, De Koperen Tuin, ROAST, Het wapen van Leeuwarden, Grand Café Fire, De Dikke van Dale, Eetcafé Spinoza, Proefverlof, Brasserie Spiegelaar, Restaurant de Grote Wielen, Brasserie Oranje Leeuwarden, Kelder 65, Stek Leeuwarden, Restaurant Us Heit, Loetje Leeuwarden, Leeuwarden Lounge.

Tot 1 augustus 2021 kun je je stem uitbrengen. De top drie gaan verder in de race en worden in de RondOm van 21 augustus 2021 gepresenteerd. 

Hoe werkt het stemmen?

Je kunt je stem uitbrengen door een e-mail te sturen naar winnen@rondomvandaag.nl. Geef in deze e-mail aan op welk terras jij jouw stem wilt uitbrengen en wij nemen je stem mee. 

Ben je ondernemer en is jouw terras genomineerd? Gefeliciteerd! Uiteraard mag je zoveel mogelijk mensen oproepen om op jouw terras te stemmen.

Stem nu op jouw favoriete terras!

Ouderen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor ze zich vaak wel redden in het verkeer.
Help, mijn vader is niet meer veilig in het verkeer! Gezondheid 10 uur geleden
Afbeelding
Laat heel Fryslân zien hoe fantastisch het is om samen te zingen! Cultuur 19 uur geleden
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00
Annelies Bondo van Kamers met Aandacht en wethouder Pieter van der Zwan van gemeente Smallingerland bij het carillon in Drachten.
'Kamers met aandacht' gezocht voor jongeren Wonen 28 apr, 15:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
Vanaf maandag werkzaamheden, Drachtsterplein drie nachten deels gestremd Verhalen uit de buurt 28 apr, 10:00
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 28 apr, 08:00
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 27 apr, 15:00