Buck is opzoek naar een nieuw baasje
Buck is opzoek naar een nieuw baasje

nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland

Algemeen

Mijn naam is Buck. Ik ben een hele lieve, enthousiaste reu, geboren in 2016. Nu ben ik op zoek naar nieuwe baasjes die hun huis en hart met mij willen delen. Ik heb hier al eens op de pagina gestaan en had ook lieve baasjes gevonden, maar helaas ben ik toch weer terug. 

Mijn gedrag naar andere honden was daar niet zo netjes. Maar inmiddels weet ik waarom dit komt hoor, ik moet namelijk wel leiding hebben en dus ben op zoek naar een baasje die dit wil en kan geven. Het liefst zo een baas waar ik lange wandelingen mee mag maken en een baas die mij weer nieuwe dingen wil leren…. dat lijkt mij toch echt super. Ik kan prima alleen thuis zijn, ben erg nieuwsgierig als er kinderen op bezoek komen - al ben ik die niet dagelijks gewend en misschien ben ik nu ook nog wel wat te onbesuisd bij hele kleine kindertjes. 

Als er bezoek komt, ben ik heel erg blij en enthousiast, ik vind dan ook iedereen leuk. En of ik katten leuk vind? Dat weet ik niet want die ken ik niet. Als ik de kans krijg, kan ik erg tekeer gaan tegen andere honden, maar ik ben goed te corrigeren hoor. Autorijden vind ik nog een beetje eng, maar ja heb er dan ook nog maar een paar keer ingezeten. Uiteraard ben ik zindelijk. Een echte waakhond ben ik niet, al kan ik best blaffen. Spelen doe ik met van alles en als ik buiten een stuk hout tegen komt, sleep ik dat graag mee. Eigenlijk ben ik nog gewoon een beetje een (volwassen) puber; ik ben heel lief en enthousiast, moet nog van alles leren en ook weet ik soms van gekkigheid niet hoe ik de aandacht van de mens moet vragen, maar ik kan mezelf ook best vermaken! Dus als u nu denkt dat ik bij u zou kunnen passen en u er ook zin in heeft om mij nog verder op te voeden, dan kunnen we misschien binnenkort gaan kennismaken? En wie weet worden we dan vrienden voor het leven. U kunt telefonisch contact opnemen met 0561-476211 of stuur een mail naar sos.sosdier@outlook.com www.sosdier.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Column Désirée van Dijk-Attema: Nat en nog meer onzekerheid Column 8 uur geleden
Afbeelding
A cappella concert met de titel 'Geen dag zonder Bach'. Evenement 11 uur geleden
Afbeelding
SC Cambuur neemt in stijl afscheid van het Cambuurplein Sport 17 uur geleden
Afbeelding
Fit4lady lanceert zomerse actie voor vrouwen: Sport een halve zomer voor slechts 49,- Sport 18 uur geleden
Nordic Walking is een ontzettend goede sport voor mensen met de ziekte van Parkinson.
Stichting Parkinson in Beweging stopt Sport 12 mei, 12:00
Esmeralda, Alejandro, Anita, Sven en Diederik collecteren.
Spelend Sporten loopt mee met de collecteweek Sport 11 mei, 12:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Demonstreren een recht? Column 10 mei, 18:00
Beeld ter illustratie.
Opening watersportseizoen in Leeuwarden Sport 10 mei, 15:00