Afbeelding

Hét adres voor unieke keukens en badkamers

Algemeen

The Windsor Bathroom Company is al jaren het adres voor unieke keukens en badkamers van de hoogste kwaliteit. Al meer dan 25 jaar vindt u bij dit Leeuwarder bedrijf van Lammert van der Vegt en Tina van Dijk naast de klassieke en landelijke stijl ook een assortiment moderne en industriële producten.

The Windsor Bathroom Company is uniek in zijn soort. Een groot deel van hun badmeubels worden namelijk door Tina en Lammert zelf ontworpen en geproduceerd. Dit wordt aangevuld met een groot assortiment van diverse gerenommeerde Engelse en Italiaanse merken. Daarnaast maakt The Windsor Bathroom Company ook massief houten keuken op maat en naar wens van de klant, zowel klassiek of modern. Om het plaatje compleet te maken verkopen zij ook tegels, behang, verf, verlichting en diverse accessoires in bijpassende stijl.

The Windsor Bathroom Company begon toen Lammert en Tina zelf bezig waren met de aanschaf van het sanitair in hun eerste eigen huis. Het was al snel duidelijk dat dit uit Engeland moest komen. Een vrijstaand bad op pootjes en klassieke kranen waren namelijk in Nederland vrijwel nergens te krijgen. Op naar Engeland dus.

Terug in Nederland showden ze hun nieuwe badkamer aan familie en vrienden en hun reactie was zo goed dat ze het idee kregen om hier iets mee te doen. Langzaam startten ze met hun bedrijf, eerst als groothandel en later de particuliere verkopen. Inmiddels is The Windsor Bathroom Company een bekende naam in binnen- en buitenland. Diverse bekende hotelketens en beroemde Nederlanders behoren al tot hun klantenkring.

Naast klassieke en landelijke stijl heeft The Windsor Bathroom Company ook moderne en industriële producten in hun assortiment. De industriële stijl wordt steeds populairder in badkamers en keukens over de hele wereld en natuurlijk kun je hiervoor ook bij hen terecht. The Windsor Bathroom Company breidde hun showroom uit om plek te maken voor deze stijl. Hun eigen label STEEL & BRASS komt hier helemaal tot zijn recht. Dit label was al bekend van de bijzondere serie kranen, maar is nu aangevuld met badmeubels, uitgevoerd in staal, natuursteen en hout. De producten worden door Lammert en Tina ontworpen en voor hun gemaakt in Italië.

In showroom van The Windsor Bathroom Company aan de Toutenburgstraat is een groot deel van hun assortiment te bezichtigen. Komt u ook een kijkje nemen?

The Windsor Bathroom Shop
Toutenburgstraat 2
8912 AG Leeuwarden
Donderdag, vrijdag en zaterdag geopend (andere dagen welkom op afspraak)
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Laat heel Fryslân zien hoe fantastisch het is om samen te zingen! Cultuur 1 uur geleden
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 16 uur geleden
Annelies Bondo van Kamers met Aandacht en wethouder Pieter van der Zwan van gemeente Smallingerland bij het carillon in Drachten.
'Kamers met aandacht' gezocht voor jongeren Wonen 19 uur geleden
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 22 uur geleden
Afbeelding
Vanaf maandag werkzaamheden, Drachtsterplein drie nachten deels gestremd Verhalen uit de buurt gisteren
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 28 apr, 08:00
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 27 apr, 15:00
Kunstwerk van Janny Zijlstra.
De kunstzinnige levensreis van Janny Zijlstra-Wijnalda Cultuur 27 apr, 12:00