Afbeelding

Nieuw in bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland

Algemeen

Hallo allemaal, mijn naam is Buck, ik ben een hele lieve, enthousiaste reu, geboren in 2016. Nu ben ik op zoek naar lieve baasjes die hun huis en hart met mij willen delen.

Op dit moment ben ik niet gewend om veel in huis te komen -want ik heb een hele grote tuin tot mijn beschikking-, maar zou dit best graag willen hoor: zo lekker ‘s avonds aan de voeten van mijn nieuwe baas samen de dag nog eens doornemen. Het liefst zo een dag waar ik lange wandelingen samen met de baas heb gemaakt, we samen hebben gestoeid en de baas mij weer nieuwe dingen heeft geleerd. Lijkt mij toch echt super. 

Ik kan prima alleen thuis zijn, ben erg nieuwsgierig als er kinderen op bezoek komen; al ben ik die niet dagelijks gewend en misschien ben ik nu ook nog wel wat te onbesuisd bij hele kleine kindertjes. Als er bezoek komt, ben ik heel erg blij en enthousiast, ik vind dan ook iedereen leuk. Het lijkt me gezellig om met andere honden te kunnen spelen, maar helaas heb ik daar niet zoveel ervaring mee. En of ik katten leuk vind? Dat weet ik niet want die ken ik niet. Autorijden vind ik nog een beetje eng, maar ja heb er dan ook nog maar een paar keer ingezeten hoor. Uiteraard ben ik zindelijk. Een echte waakhond ben ik niet, al kan ik best blaffen hoor. 

Graag speel ik met van alles en als ik buiten een stuk hout tegen komt, sleep ik dat graag mee. Eigenlijk ben ik nog gewoon een beetje een (volwassen) puber; ik ben heel lief en enthousiast, moet nog van alles leren en ook weet ik soms van gekkigheid niet hoe ik de aandacht van de mens moet vragen, maar ik kan mezelf ook best vermaken hoor. 

Als u nu denkt dat ik bij u zou kunnen passen en u er ook zin in heeft om mij nog iets verder op te voeden, dan kunnen we misschien binnenkort gaan kennismaken? En wie weet worden we dan vrienden voor het leven. U kunt telefonisch contact opnemen met 0561-476211 of stuur een mail naar sos.sosdier@outlook.com www.sosdier.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Friesland brengt opvallend veel schilders voort Cultuur 1 uur geleden
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 15 uur geleden
Hier de onderscheiding van 'Lid in de Orde van Oranje Nssau'
Uitreiking Koninklijke onderscheidingen Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Start 'Buurtgezinnen': opvoeden doe je samen Zorg & Welzijn 21 uur geleden
Afbeelding
4 mei 20.45 uur: Annelies van James Whitbourn door het Toonkunstkoor Cultuur 23 uur geleden
Het Lancaster-monument in Oudehorne.
Oorlog in Heerenveen: Het Lancaster-monument in Oudehorne Historie gisteren
Directrice Tineke de Jong opent de deuren van de openbare basisschool in Aldeboarn.
OBS de Boarne in Aldeboarn sluit na bijna 40 jaar haar deuren en gaat verder als samenlevingsschool Educatie 25 apr, 18:00
Afbeelding
Start vernieuwbouw Kindcentrum Ekke de Haan en Kindcentrum het Kompas Educatie 25 apr, 15:00