Afbeelding
Foto: Lieuwe Bosch

Super Saturday bij VC Sneek met twee attractieve duels

Sport

SNEEK - Zaterdag een middag en avond om er eens recht voor te gaan zitten, want in de Sneker Sporthal spelen zowel de heren van VC Sneek als de dames van Friso Sneek thuis tegen respectievelijk Webton en Apollo 8. 

De formatie van Edward Kamphuis speelt als medekoploper van de Topdivisie A tegen Webton uit Hengelo. De Twentenaren hebben hoge ambities en willen graag bij de beste vijf eindigen, maar de huidige stand op de ranglijst biedt daarin vooralsnog nog weinig soelaas. Toch is de brigade van Rinke Olthuis aan de betere hand want afgelopen zaterdag werd Sudosa een punt afhandig gemaakt. VC Sneek speelde in Hoogeveen bij Olhaco en won na een 2-0 voorsprong in sets met 3-2 waardoor een puntje werd ingeleverd bij de Drenten. Vandaag dus de vraag: Blijft VC Sneek gedeeld eerste of zet Webton de stijgende lijn door? 

Verstevigt Friso Sneek de toppositie?

Om 20.00 uur de partij tussen Friso Sneek en Apollo 8. Altijd garant voor vuurwerk want menig duel eindigde voorheen in vier of vijf sets. Met name thuis moet Friso Sneek vaak alle zeilen bijzetten. De Twentenaren bivakkeren thans op de vijfde plaats. Winst van de Snekers op de brigade van de gebroeders Oosting zou de toppositie verstevigen. Bij verlies haakt Apollo 8 aan en mengen ze zich om de bovenste posities die recht geven op de play-offs.

Volleybalfestijn

Het belooft dus een waar volleybalfestijn te worden in de Sneker volleybaltempel met om 16.00 uur de middagclimax van VC Sneek heren en om 20.00 uur het avondlijke hoogtepunt met Friso Sneek tegen Apollo 8. Gratis entree voor de herenpartij van VC Sneek. Tickets voor de dameswedstrijd zijn te verkrijgen via vcsneek.nl en/of uiteraard aan de kassa.

Bron: VC Sneek

Afbeelding
In deze Friese gemeente vinden meeste schuurinbraken plaats 112-Nieuws 9 mei, 10:00
De huidige locatie van het museum.
Verhuizing van het Modelspoor Museum gaat niet door Cultuur 8 mei, 11:00
Afbeelding
Landstitel Friso Sneek zorgt voor enorme ontlading Sport 6 mei, 09:38
Micheal Ward and Olivia Colman in the film EMPIRE OF LIGHT. Courtesy of Searchlight Pictures. © 2022 20th Century Studios All Rights Reserved.
Filmhuis Sneek vertoont dinsdag 14 mei de prachtige film Empire of Light van Sam Mendes. Cultuur 5 mei, 15:00
Afbeelding
Prolongatie landskampioenschap Friso Sneek lonkt Sport 3 mei, 15:00
Afbeelding
Friso Sneek deelt ferme tik uit tegen VV Utrecht in afgeladen Sneker Sporthal Sport 29 apr, 09:09
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00