Afbeelding
Foto: Lieuwe Bosch

Nog beperkt aantal kaarten Sportcafé beschikbaar

Sport

SNEEK - Komende donderdag staan alle troepen paraat om in het Fries Scheepvaart Museum de kick off te doen voor het sportcafé waarin sportjournalist Peter van der Meeren diverse prominente gasten ontvangt. De razende reporter presenteert in twee edities de grootste Sneker sporten namelijk voetbal en volleybal, want de junimaand staat volop in het teken van de sport.

Komende donderdag is de ouverture waarin Van der Meeren met de succesvolle Sneker volleyballers van weleer Olof van der Meulen, Jan Posthuma en Ronald Zoodsma mooie herinneringen ophaalt uit hun Animotijd en de periode in het Nederlands team. Tevens schuift de aanvoerster van landskampioen Friso Sneek Nynke Oud aan en completeert Koos Nederhoed als toparbiter en internationaal VAR het illustere kwintet.

Inspirerende avond

Het Volleybalcafé kan 100 bezoekers herbergen. Er zijn thans nog slechts 25 kaarten beschikbaar voor deze inspirerende avond. Onder de bezoekers wordt ook nog een aantal kaarten voor de Super Cup tussen Friso Sneek en Sliedrecht Sport voor zondag 1 oktober weggegeven. “Tevens hebben we bijzonder leuk nieuws te melden van het Topsportfront, ”aldus Peter van der Meeren die niet meer dan dit kleine tipje van de sluier wil oplichten. 

Belangstellenden voor deze mooie avond kunnen zich nog aanmelden via de onderstaande link www.friesscheepvaartmuseum.nl  Kaarten voor het Sneker sportcafé kosten slechts 5 euro per persoon. Museumjaarkaart-houders krijgen gratis toegang. Voor de sportliefhebber een absolute must om aanwezig te zijn bij deze talkshow! Inoop vanaf 19.30 uur.

Afbeelding
Vereniging Ondernemend Sneek en Súdwest-Fryslân verwelkomen bezoekers met open armen Verhalen uit de buurt gisteren
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00
Afbeelding
Het complete gids voor het onderhouden van je hottub of jacuzzi Algemeen 24 apr, 09:03
Afbeelding
Afraw Nation behaalt tweede plaats bij NK van UDO en kwalificeert zich voor EK in Duitsland Algemeen 23 apr, 09:01
Afbeelding
Deze zomervakantie niet al te ver van huis? Dit zijn 4 top vakanties dicht in de buurt! Recreatie & Ontspanning 22 apr, 15:20
Afbeelding
Arena Friso Sneek explodeert na golden set in waanzinnig duel Sport 22 apr, 10:27
Afbeelding
VC Sneek massaal in actie voor maand van de voedselbank Sport 22 apr, 09:00
Afbeelding
Friso Sneek zet forse stap richting finale play offs Sport 19 apr, 14:00