Afbeelding

‘Dit jaar niet op vakantie naar het buitenland? Haal de wereld in huis!’

Algemeen

Eind augustus komt Benedetta (16 jaar) uit Italië naar Sneek. Via het programma ‘High School Holland’ van uitwisselingsorganisatie Travel Active zal Benedetta een schooljaar in Nederland verblijven en naar een middelbare school in Sneek gaan. De school is gevonden, nu zoekt de organisatie nog een gastgezin. 

Benedetta uit Italië zoekt een gastgezin in Sneek

 Benedetta stelt zich voor

Benedetta (16 jaar) is graag actief bezig en ze heeft als hobby’s zwemmen, fietsen, zeilen en koken. “Sinds mijn vijfde zwem ik, voornamelijk synchroonzwemmen. Mijn team en ik hebben meegedaan aan veel internationale wedstrijden en hebben vaak de eerste prijs gewonnen!” Ze zou het leuk vinden om voor haar gastgezin te koken. “Wat betreft eten kook ik vaak pasta en typische Siciliaanse gerechten. Het gerecht dat ik het beste bereid is pasta ragù. Ik hoop dat ik die een keer voor jullie mag koken!’’ Benedetta hoopt dat de ervaring onvergetelijk voor beide partijen zal zijn.

Bent u geschikt als gastgezin?

‘Leerzaam’, ‘verrijkend’ en ‘gezellig’ zijn de woorden waarmee gastgezinnen hun ervaring als gastgezin omschrijven. ‘’Onze student voelde vanaf dag een al als onze eigen zoon’’, vertelt een van onze gastouders. Gastgezinnen zijn er in alle soorten en maten, in onze ogen kunnen alle samenstellingen van gastgezinnen een warm thuis bieden aan de studenten. Zolang u maar enthousiast bent en openstaat voor een interculturele ervaring. Tijdens het verblijf in Nederland staan de studenten en gastgezinnen onder begeleiding van een Local Coordinator van Travel Active. 

Benieuwd geworden?

Wilt u Benedetta of een andere internationale student, een thuis bieden? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met het High School Holland team van Travel Active. Telefoonnummer: +31 (0) 85 222 4810 of e-mail: highschoolholland@travelactive.org. 

www.travelactive.nl 

Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 2 uur geleden
Afbeelding
Het complete gids voor het onderhouden van je hottub of jacuzzi Algemeen 24 apr, 09:03
Afbeelding
Afraw Nation behaalt tweede plaats bij NK van UDO en kwalificeert zich voor EK in Duitsland Algemeen 23 apr, 09:01
Afbeelding
Deze zomervakantie niet al te ver van huis? Dit zijn 4 top vakanties dicht in de buurt! Recreatie & Ontspanning 22 apr, 15:20
Afbeelding
Arena Friso Sneek explodeert na golden set in waanzinnig duel Sport 22 apr, 10:27
Afbeelding
VC Sneek massaal in actie voor maand van de voedselbank Sport 22 apr, 09:00
Afbeelding
Friso Sneek zet forse stap richting finale play offs Sport 19 apr, 14:00
Afbeelding
Het kiezen van de juiste auto- of motorverzekering Algemeen 19 apr, 11:14