Afbeelding

Vind de liefde met Geppyness

Bedrijf in beeld

Liefde… Dat is toch het allerbelangrijkste in het leven? Het kan alleen soms erg lastig zijn om die ene te vinden met wie je je hele leven wilt delen. Geppy Visser-de Jong van Geppyness kan u helpen met het vinden van een juiste match. Daarnaast geeft ze tips en advies aan mensen die hun draai op liefdesgebied nog niet helemaal kunnen vinden.

Geppy is matchmaker via Mens & Relatie en liefdescoach bij Geppyness. Ze is ervan overtuigd dat liefde voor iedereen is weggelegd en dat niemand alleen hoeft te blijven: "Het leven draait uiteindelijk maar om één ding en dat is de liefde." Als matchmaker heeft Geppy al veel mensen aan een nieuwe partner geholpen, maar tijdens haar werk zag ze dat veel mensen worstelen met vragen over daten.

"Tijdens het daten moet je omgaan met veel emoties. Wellicht word je teleurgesteld of lukt het gewoon niet. Daten is gewoon hartstikke moeilijk en sommigen denken dan al snel dat de liefde niet voor hen weggelegd is."

Geppy geeft heldere en persoonlijke tips aan mensen die wel wat hulp in de liefde kunnen gebruiken: "Dit kan van alles zijn. We kunnen het hebben over de do's en don'ts van het daten. Er komen ook mensen langs die al iemand leuk vinden maar niet weten hoe ze dat aan moeten pakken. Of mensen die in een prille relatie zitten maar twijfelen of ze de ware hebben gevonden."

Er heerst nog wel een beetje een taboe op het zoeken naar hulp in de liefde. "Maar waarom zou je geen hulp zoeken?" merkt Geppy op, "mensen vinden dat de liefde automatisch moet gaan en als het niet lukt dan heb je pech. Dat hoeft niet zo te zijn. Met een paar tips kom je al een stuk verder." Geppyness gaat op een discrete manier om met de gegevens van hun klanten.

Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak met Geppy ga naar www.geppyness.nl of mail naar geppy@geppyness.nl

Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 7 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 9 uur geleden
Op deze plek in Katlijk komt straks een geweldige speeltuin, hopelijk met uw hulp!
Katlijk komt samen voor speel- en ontmoetingsplek Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Achter de doeken van Aerial Yoga Sport 19 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 27 mrt, 18:00
Gerrit en Els willen nooit meer weg uit Heerenhage.
Op pad met camper, boot of motor, maar altijd komen Gerrit en Els weer thuis in Heerenhage Wonen 27 mrt, 12:00
Afbeelding
De Bibliotheek en Steunpunt de Barones bieden hulp bij belastingaangifte Verhalen uit de buurt 27 mrt, 10:00