Afbeelding
Foto: Haijma Dé Witgoed Specialist

Haijma Dé Witgoed Specialist partner in gemeentelijke witgoedwissel subsidie van € 750,-

Zakelijk

STIENS - Het is de inzet van de gemeente Leeuwarden om minima dit najaar te helpen om extra energie te besparen. Hiervoor is onlangs een aantrekkelijke subsidieregeling geïntroduceerd. Onder bepaalde voorwaarden kunnen inwoners van de gemeente aanspraak maken op een tegoedbon van maar liefst € 750,- voor een energiezuinige koelkast, vriezer of koelvriescombinatie. Haijma Dé Witgoed Specialist in Stiens is één van de aangewezen winkels in de gemeente Leeuwarden waar de consument de ‘witgoedwissel waardebon’ kan inleveren.

Heeft u eerder dit jaar een energietoeslag van de gemeente Leeuwarden ontvangen? En heeft u een koelkast, vriezer of koelvriescombinatie van 10 jaar of ouder? Dan heeft u mogelijk recht op de ‘Subsidie Witgoedwissel’. Met een waardebon van maximaal € 750,- vervangt u daarmee een oude koelkast, vriezer of koelvriescombinatie door een energiezuiniger apparaat. Zo verbruikt u minder energie en gaat de energierekening merkbaar omlaag. Klinkt interessant? Maak dan vandaag nog een afspraak met de Energiecoach van de gemeente via www.energieloketleeuwarden.nl. De coach komt bij u thuis langs en kijkt of er aan de voorwaarden wordt voldaan. Als dat zo is, maakt hij of zij de aanvraag direct verder in orde en wordt de tegoedbon uitgeschreven.

Gecertificeerd partner van de gemeente Leeuwarden

Met de waardebon kunt u bij Haijma Dé Witgoed Specialist in Stiens een koelkast uitzoeken ter waarde van € 750,-. Natuurlijk moet dat een exemplaar met een gunstig energielabel zijn. Niels Haijma is erg enthousiast over dit sympathieke initiatief van de gemeente. “Met de aanschaf van nieuwe witgoed apparaten bespaar je direct op de energierekening en dat bedrag kan door de jaren flink oplopen!” Niels is dan ook erg trots dat ze deze aanbesteding van de gemeente Leeuwarden gewonnen hebben. “Energie besparen wordt zo aantrekkelijk gemaakt voor mensen die het goed kunnen gebruiken en dat zien we natuurlijk graag.”

Koelkasten, vriezers en koelvries- combinaties uit voorraad leverbaar

Om de actie tot een succes te maken komt Haijma met mooie aanbiedingen, die passen binnen de subsidieregeling. Ook heeft het bedrijf extra apparaten op voorraad genomen, zo kunt u direct beginnen met besparen. Natuurlijk wordt de nieuwe koelkast, vriezer of koelvriescombinatie aan huis bezorgd en wordt het oude exemplaar ingenomen. “Zo willen we samen met de gemeente de drempel voor mensen om energie te besparen optimaal verlagen,” zo besluit Niels. De regeling is vanaf 15 september van kracht en zal naar verwachting op veel belangstelling kunnen rekenen.

Meer weten? 

Stap gewoon even binnen in de winkel aan de Langebuorren 16 in Stiens of bel ons op 058 257 4570. Alle subsidie informatie en voorwaarden vanuit de Gemeente Leeuwarden vind je op www.leeuwarden.nl/subsidies

Afbeelding
Marchakri spirituele beurs komt naar De Bult omgeving Steenwijk Evenement 13 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Waar mensen werken, worden fouten gemaakt en 'sorry' gezegd Column 16 uur geleden
Afbeelding
Zeer grote brand Tyson Foods Oosterwolde 112-Nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
Grote brand in garagebedrijf Noordwolde 112-Nieuws 2 dec., 18:00
Afbeelding
Ventileren essentieel om gezond energie te besparen Duurzaamheid 2 dec., 12:00
Afbeelding
Een gezellige dag met wol, lifestyle en streekproducten Evenement 2 dec., 12:00
Afbeelding
Vijf tips om Sinterklaas te vieren Samenleving 2 dec., 08:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Samen verder Column 1 dec., 18:00