Afbeelding
Foto: Alain ter Schuur

Riksma stopt en draagt het pand over aan De Kinderkei

Zakelijk

Wolvega - Na 42 jaar stopt Riksma Woonmode. “Voor ons is de tijd gekomen om van ons pensioen te gaan genieten. Wij hebben ons werk altijd met veel plezier gedaan en zullen onze lopende orders naar behoren afhandelen zoals u van ons gewend bent.” Riksma zal het pand overdragen aan de Kinderkei. Zij beginnen hier een nieuwe locatie. “Onze winkel zal geopend zijn tot en met 26 november 2022. Daarna sluiten wij onze deuren en wensen wij de Kinderkei veel geluk in “ons” pand.”

Karin Oenema – Krikke van de Kinderkei is trots op de nieuwste uitbreiding. “Het is onze zesde locatie in Wolvega en de tiende locatie in de Stellingwerven. Door de ligging van deze locatie is deze zeer geschikt voor mensen aan deze kant van Wolvega, de Lindewijk maar ook zeker de buitendorpen.”
De precieze openingsdatum van De Kinderkei aan de Binnenbaan is nog niet bekend. Karin verwacht de opening ongeveer halverwege volgend jaar.

Net als alle andere locaties van De Kinderkei krijgt ook deze locatie een eigen thema. Bovendien leent de ruimte in het pand zich prima voor nieuwe ideeën. “Mogelijk komen er andere partijen bij ons in het gebouw.” verteld Karin.

Karin is blij dat De Kinderkei het pand van Riksma Woonmode kan overnemen. “Natuurlijk wensen wij Peter en Gea een heerlijk en welverdiend pensioen. Wij kunnen op onze beurt niet wachten om de eerste kinderen op onze nieuwe locatie te zien spelen!”

Afbeelding
Opvallende stijging: Nederland kent steeds meer huizen met schimmel en zwamgroei Samenleving 8 uur geleden
Afbeelding
Tialda Hoogeveen geïnstalleerd als nieuwe Berneboeke-ambassadeur Educatie 11 uur geleden
Afbeelding
Tom Boere per direct naar NAC Breda Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Houten kisten in brand in Boijl Politie 16 uur geleden
Afbeelding
Toeristisch ondernemers gemotiveerd om duurzaamheidsslag te maken Duurzaamheid 18 uur geleden
Afbeelding
Wat kunnen verwachten in 2023: verkiezingen, schaatsen, darten en meer... Evenement 25 jan, 18:00
Afbeelding
Visit Friesland Elfstedenrace verhuist naar oktober Sport 25 jan, 15:00
Afbeelding
Open Dag maritieme mbo-opleidingen Harlingen Educatie 25 jan, 12:00