Jelte Kamsma van Kamsma Schoenen Wolvega
Jelte Kamsma van Kamsma Schoenen Wolvega

Kamsma Schoenen Wolvega opent tijdelijke winkel

Zakelijk

Donderdag 29 september heeft Jelte Kamsma de deuren geopend van de tijdelijke winkel van Kamsma Schoenen Wolvega, in de oude Intertoys aan de Van Harenstraat 43.

Ondertussen wordt het pand van Kamsma aan de Hoofdstraat Oost 41 grondig aangepakt, nadat het interieur begin augustus grote schade opliep door een brand.

Het is zo leuk om onze klanten
weer te mogen verwelkomen’,
zegt Jelte Kamsma van Kamsma Schoenen Wolvega.
‘Dat is waarom we van ons vak houden.

Onze prachtige nieuwe collectie staat weer op een mooie wijze gepresenteerd. De vertrouwde gezichten lopen weer in en uit het magazijn met hun handen vol schoenendozen. ‘En we brengen natuurlijk dezelfde kwaliteit, aandacht en service die de mensen van ons gewend zijn. We hebben op allerlei manieren ontzettend veel positieve reacties mogen ontvangen, van kaarten tot bloemen of andere presentjes. We zijn iedereen erg dankbaar.’

De volgende stap is het heropenen van Kamsma Schoenen aan de Hoofdstraat Oost. Dat gebeurt naar verwachting in het voorjaar. Het vernieuwde interieur van de winkel zal straks herkenbaar ogen. De indeling en uitstraling blijven min of meer gelijk. ‘Want de dames en ik waren tevreden met hoe het was’, verklaart Jelte. ‘Wel gaan we kijken of we een stap kunnen maken in het verduurzamen van het pand. Bijvoorbeeld met ledverlichting en zonnepanelen. Als dit dan toch gebeurt, kun je beter meteen doorpakken!’ Samen met zijn team heeft Jelte genoten van de eerste weken met de deuren van de winkel open. ‘Ik ben trots op de dames! Zij hebben hard gewerkt aan een mooie presentatie van de nieuwe collectie in deze tijdelijke winkel. Hopelijk tot ziens aan de Van Harenstraat 43.’

Harry Dekker (Staatsbosbeheer), Esther Verhagen (gemeente Ooststellingwerf) en Perry de Neef (Sundo) nemen eerste zonnecrèmepaal in gebruik.
Gratis zonnebrandcrème in Ooststellingwerf Gezondheid 1 uur geleden
Afbeelding
Gemeentehuis Weststellingwerf kleurt blauw vanwege jubileum Canadian Royal Airforce Politiek 4 uur geleden
Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 6 uur geleden
Rieneke van Tongeren
Rieneke van Jongeren vertelt over haar boek: ´Mahmoud & Mahmoud´ Evenement 8 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 20 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 22 uur geleden
De leden van Agora Club Súd East Fryslân houden van 4 t/m 25 april een online veiling via hun Facebookpagina. De opbrengst is bestemd voor een beleeftafel voor Odensehuis Dirk Baron in Drachten.
Agora Club 14 houdt online veiling voor Odensehuis Dirk Baron Verhalen uit de buurt 28 mrt, 15:00
Afbeelding
Tweede Paasdag: Miniatuur & Modelbouwspektakel Steenwijk Evenement 28 mrt, 08:00