Afbeelding
Foto: FotoTekst.nl

Klaar voor het voorjaar samen met Perron 11

Zakelijk

OOSTERWOLDE - Felle kleuren, pasteltinten, grafische motieven en dierenprints: op het gebied van mode kan dit voorjaar en komende zomer alles. “Veelzijdigheid is het toverwoord,” zegt Eefje Kaanen van Perron 11. In de dames- en herenmodezaak aan de Stationsstraat in Oosterwolde is voor iedereen dan ook wel iets van zijn of haar gading te vinden. 

De rekken hangen vol met de nieuwe vorjaars- en zomercollectie. Op de damesafdeling springen allereerst de felle kleuren als zuurstokroze en rood in het oog. Daarnaast zijn het prachtige pasteltinten als beige en zachtblauw. “Allemaal vrolijke kleuren,” zegt Eefje. “Daarmee proberen ontwerpers de mensen bewust beter te laten voelen na de donkeren winter- en coronaperiode.”

Wat betreft motieven is er ook volop keuze. Bloemen, strepen, vrolijke prints en grafische motieven, Perron 11 heeft het allemaal in huis. “En deze diversiteit is ook van toepassing op de pasvorm. Neem alleen al de broeken. Van flared met wijde pijpen die helemaal in zijn tot jeans met rafels en strakke broeken van travelstof, alles kan en mag. Zo hebben we ook hoodies in de rekken hangen en sweaterjurken.” Voor de herenafdeling geldt eigenlijk hetzelfde. Hier is eveneens sprake van een breed aanbod in kleuren en stijlen. “Evenals voor de dames ook hier vrolijke kleuren. Veel groen en kleurige printjes.” Van polo’s tot overhemden en van outdoor jacks tot spijkerbroeken, alles is aanwezig om een leuke set mee te creëren. 

Perron 11 heeft een uitgebreid assortiment stijlvolle petten beschikbaar. Voor zowel dames als heren zijn op dit moment ook bodywarmers erg hip. Perron 11 heeft zowel korte als lange modellen beschikbaar. “Ze worden veel verkocht maar we zorgen natuurlijk geregeld voor nieuwe aanvoer. Wekelijk komen er bij onze winkel nieuwe items binnen.”

Als corona het toelaat, dan worden er binnenkort ‘open huis dagen’ gehouden. “Door corona hebben we dat helaas al twee jaar niet kunnen doen, dus we kijken hier erg naar uit,” zegt Eefje. Vaste klanten van Perron 11 ontvangen sowieso een persoonlijke uitnodiging.

!
Afbeelding
ChristenUnie wil provinciale samenwerking met Havennetwerk Fryslân Politiek 6 uur geleden
Afbeelding
Uw naaste overlijdt; wat moet u regelen bij de Belastingdienst? Samenleving 20 uur geleden
Afbeelding
Gemeenteraad Ooststellingwerf benoemt raadsgriffier Politiek 30 nov, 12:00
Afbeelding
Arriva: meer treinen in het Noorden Samenleving 30 nov, 08:46
Afbeelding
Lex Meijer (45) is vrijwilliger bij Sportclub Makkinga: “Je houdt samen de club draaiende” Samenleving 29 nov, 12:00
Afbeelding
Rob Alflen nieuwe assistent-trainer SC Cambuur Sport 28 nov, 11:32
Afbeelding
Friezin Janke Reitsma raakt met debuut ‘Niets ontgaat ons’ Cultuur 27 nov, 12:00
Afbeelding
Deze Friese gemeente heeft de hoogste energiequote Duurzaamheid 27 nov, 08:00