Frank met zijn dochters Merinthe en Elriecke
Frank met zijn dochters Merinthe en Elriecke Foto: Eigen foto

Mondprothetiek Oosterwolde echt familiebedrijf

Zakelijk

Al 30 jaar is Frank Buurlage werkzaam in de tandtechniek. Met het bedrijf aan huis zijn de kinderen opgegroeid met zijn werk. ‘Zelf vind ik het een enorm mooi en dankbaar beroep, dat enthousiasme heb ik overgedragen aan 2 van de 3 kinderen.’ De oudste, Elriecke, is afgelopen september gestart met de opleiding Tandprothetiek aan de HU; Hogeschool Utrecht. De middelste, Merinthe, is in dezelfde periode gestart met de opleiding Tandtechniek aan de DHTA; Dutch Health Tech Academy óók in Utrecht.

Hun lessen gaan grotendeels gewoon door omdat deze opleidingen vallen onder praktijkopleidingen, daarnaast zijn alle theorievakken online. Gelukkig levert dit dus tot dusver geen vertraging op.

Zijn ze niet op school dan werken ze mee in de praktijk, leerzaam, enorm gezellig, en ook de extra handen kunnen we prima gebruiken. De meiden krijgen op de opleiding alle nieuwste technieken aangeboden, dit komt weer ten goede aan de kwaliteit in de praktijk, zo krijgt mijn kennis ook weer een frisse boost!

Regelmatig komt Henk, tandprotheticus uit Assen, die hen ook begeleid. Tevens gaat Elriecke iedere maandag voor stage naar zijn praktijk in Assen om ook daar haar ervaringen op te doen. Verder is er een samenwerking met tandartspraktijk ’t Olde Wold waar twee tandarts/implantologen werkzaam zijn voor alles op het gebied van implantologie.

Het is voor iedereen een raar jaar, gelukkig zijn wij maar 3 maanden “dicht” geweest, in die periode hebben we alleen de noodzakelijke reparaties uitgevoerd. Vanaf juli zijn de deuren weer open en kunnen we iedereen weer voorzien van nieuwe protheses.

In november kwam Elriecke met het idee om een reparatieservice op te zetten. Voor mensen die in het weekend, tijdens feestdagen en avonduren problemen hebben met hun prothese, is zij gestart met ‘KNAP kunstgebitrepatie’. Kunnen mensen niet bij haar komen? Dan gaat zij de prothese halen, daarvoor is een elektrische auto aangeschaft. Op deze manier wil Elriecke alvast dichter bij de mensen komen. Inmiddels heeft heeft ze al een mooi aantal mensen mogen helpen. Onder het motto; ‘er is niets vervelender dan niet kunnen lachen en eten’, is deze service opgestart om juist dan, wanneer anderen gesloten zijn, voor eenieder klaar te staan!

Adviezen zijn bij ons altijd vrijblijvend en kostenloos, stap gerust eens binnen. Bent u doordeweeks verhinderd, dan zijn er in het weekend en op avonden ook mogelijkheden. Kunt u niet bij ons komen? Dan komen wij gewoon bij u!

Persoonlijke aandacht en kwaliteit, dat is waar wij voor staan.

Kijk voor meer informatie op onze websites:
www.mondprothetiek-oosterwolde.nl
www.knapkunstgebitreparatie.nl
Of bel voor een vrijblijvende afspraak naar: 0516-520544

Afbeelding
Harry Dekker (Staatsbosbeheer), Esther Verhagen (gemeente Ooststellingwerf) en Perry de Neef (Sundo) nemen eerste zonnecrèmepaal in gebruik.
Gratis zonnebrandcrème in Ooststellingwerf Gezondheid 58 minuten geleden
Afbeelding
Gemeentehuis Weststellingwerf kleurt blauw vanwege jubileum Canadian Royal Airforce Politiek 3 uur geleden
Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 5 uur geleden
Rieneke van Tongeren
Rieneke van Jongeren vertelt over haar boek: ´Mahmoud & Mahmoud´ Evenement 7 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 19 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 21 uur geleden
De leden van Agora Club Súd East Fryslân houden van 4 t/m 25 april een online veiling via hun Facebookpagina. De opbrengst is bestemd voor een beleeftafel voor Odensehuis Dirk Baron in Drachten.
Agora Club 14 houdt online veiling voor Odensehuis Dirk Baron Verhalen uit de buurt gisteren
Afbeelding
Tweede Paasdag: Miniatuur & Modelbouwspektakel Steenwijk Evenement 28 mrt, 08:00