Cees Roozemond verlengt zijn contract tot medio 2023.
Cees Roozemond verlengt zijn contract tot medio 2023. Foto: Henk Jan Dijks / Dijksmedia

Cees Roozemond verlengt zijn contract bij sc Heerenveen

Sport

HEERENVEEN - Algemeen directeur Cees Roozemond van sc Heerenveen heeft vandaag zijn contract verlengd tot medio 2023. De 62-jarige Roozemond is al vanaf 2019 actief bij de Feansters. 

Roozemond is blij met de contractverlenging. Zo schrijft hij op de site van sc Heerenveen: Ik ben blij met het vertrouwen vanuit het stichtingsbestuur (sb) en de raad van commissarissen (rvc). We staan gezamenlijk voor mooie uitdagingen om de doelstellingen uit ons strategisch plan Mei-inoar foarút te realiseren.”

Gezamenlijk doel

Roozemond ziet na drie jaar nog altijd kansen bij de Friese Eredivisionist: “We zijn nu drie jaar met elkaar onderweg en ik vind het nog altijd een prachtige uitdaging om voor deze mooie club te mogen werken. We hebben onze sportieve ambities, die we op de lange termijn alleen maar kunnen realiseren met een goed en gedegen beleid. Als club willen we uiteindelijk op een gezonde en verantwoorde wijze een structurele plek in het linkerrijtje van de Eredivisie, gekoppeld aan mooi voetbal voor onze supporters en sponsoren. Daarnaast hebben we een aantal uitdagende dossiers met betrekking tot onze huisvesting en de herontwikkeling van Sportpark Skoatterwâld. Dit soort processen vragen om zorgvuldigheid en tijd. Ook hierin maken we stappen vooruit.”

“Ons gezamenlijke doel is om van sc Heerenveen nog meer een club te maken waar iedere voetbalsupporter uit Fryslân en daarbuiten trots op is. Topsportmentaliteit, talentontwikkeling, ambitie, lef en plezier zijn kernwaarden die door de hele organisatie geleefd moeten worden. De coronapandemie en de daarmee teruggekeerde lege stadions zorgen wederom voor een extra uitdaging. Gelukkig is sc Heerenveen een unieke club met warme mensen en een zeer loyale achterban. Wanneer we realistisch blijven en de club stap voor stap blijven ontwikkelen, zijn we samen in staat tot mooie prestaties.”  

POLL

Goede zet van Heerenveen? 

Ja

Nee

Afbeelding
Overstekende fietsster ernstig gewond bij aanrijding met auto in De Hoeve Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
24 mei verschijnt bij uitgeverij Noordboek Klooster Claercamppad: Wandel- en Fietsroutes door de Friese Waddendelta Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Jeanne Bieruma Oosting terug in Beetstezwaag: speciale rondleidingen Recreatie & Ontspanning 7 uur geleden
Afbeelding
Arriva verbindt zich opnieuw aan Tall Ships Races Harlingen Evenement 21 uur geleden
Afbeelding
“De kogel gaat langzamer, dus moet je je stiller houden” Sport 22 mei, 12:00
Afbeelding
Elske DeWall is weer helemaal terug: “ik was mezelf aan het verstoppen” Persoonlijke verhalen 21 mei, 18:00
Afbeelding
Een bijkomstigheid bij de dood: Hoe leg je je erfenis vast? Financieel 21 mei, 14:30
Afbeelding
Paard & Erfgoed viert vijftiende editie met uitgebreid en indrukwekkend showprogramma Evenement 21 mei, 12:00