Afbeelding
Foto: AquaZoo

Verblijf van dinosaurussen in AquaZoo wegens succes met week verlengd

Recreatie & Ontspanning

LEEUWARDEN - De twintig levensechte brullende dinosaurussen in AquaZoo Leeuwarden blijven een week langer. De kolossale dieren, die eigenlijk tot en met 30 oktober zouden blijven, zijn zo populair dat de Friese dierentuin heeft besloten hun aanwezigheid te verlengen tot en met 6 november.

Sinds de start van de dino weken op 16 september zagen al meer dan 25.000 bezoekers de prehistorische dieren. “Dino’s blijven tot de verbeelding spreken”, merkt Jeroen Loomeijer, general manager van AquaZoo. “We zien dat onze bezoekers het echt een mooie toevoeging vinden. Tijdens de herfstvakantie hebben al veel mensen de dino’s kunnen bewonderen, maar we willen ook liefhebbers die deze weken nog geen gelegenheid hebben gehad om langs te komen de kans bieden om ze te zien. Daarom plakken we er nog een week aan vast.”

T-rex

In het park kunnen bezoekers oog in oog komen te staan met onder meer een zes meter grote Tyrannosaurus Rex, een acht meter grote Wuerhosaurus en een Apatosaurus van zelfs negen meter groot. Een aantal van deze prehistorische dieren kunnen ook bewegen en geluid maken. Deze dino’s zijn normaal gesproken te zien in World of Dinos, de grootste dino expo van Europa.

Bij alle creaties, die verspreid staan over het park, staan borden met informatie over het eetgedrag, de gewoonten en de manier van leven van deze prehistorische dieren.

Afbeelding
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 4 uur geleden
Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 7 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
"Je vindt hier bij Vlomarkt Makkinga hele mooie vintage spullen" Evenement 10 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 14 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 apr, 18:00
Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 26 april de film Anatomy of a Fall Cultuur 22 apr, 12:00