Afbeelding
Foto: WTC Expo - Beurs Vrouw!

Beleef jouw ultieme dag op Vrouw! 10 t/m 12 juni 2022

Evenement

LEEUWARDEN - Start de zomer goed en kom eindeloos shoppen, kletsen, rondsneupen en genieten op Vrouw!. Van 10 t/m 12 juni 2022 doe jij inspiratie op bij de spetterende modeshow, laat je creatieve kant zien bij de vele workshops of ‘shop till you drop’ bij talloze té gekke winkels. Kortom: op Vrouw! vind je alles onder één dak!

Nieuw dit jaar op Vrouw!: webshopplein

Shop erop los bij talloze verschillende winkels en neem ook een kijkje op het nieuwe webshopplein. Hier vind je in real life de hipste webshops. Ga tussen het shoppen door creatief aan de slag bij één van de vele workshops want op het workshopplein is zoveel te doen! Zo kun je aan de slag met droogbloemen, stippen op servies, handletteren op een lampion, leer je de mooiste foto’s maken met je smartphone en nog veel meer. Na al deze activiteiten toe aan ontspanning? Doe dan mee met Sup Yoga in het Sup bad. 

Spectaculaire shows en optredens

Op Vrouw! kun jij je onmogelijk vervelen! Hairshow, modeshow, salsashow; er is alleen maar SHOW op het Vrouw! hoofdpodium. Tijdens de spetterende Vrouw! modeshow doe je inspiratie op voor de nieuwste voorjaarsmode. Roep jij het hardst BINGOOO!? Dan ga jij misschien wel met een te gekke prijs naar huis. We gaan dansen met Salsation en op zondag zing je uit volle borst mee met MR. & MRS. Hospes. 


Zie jij een carrière als model ook wel zitten? Doe dan op zondag mee met de Jamm Models
Search voor alle leeftijden en maten. Even je voeten laten rusten tussen het shoppen door? Schuif dan aan bij de lezing van onze eigen Friese hormoongoeroe Ingrid Wassenaar. Kortom; er valt weer veel te beleven en te doen op Vrouw!. Vrouw! host THEUN praat je vanaf het hoofdpodium helemaal bij en zorgt ervoor dat je niks mist!

Beauty, fashion, wonen en nog veel meer inspiratie!

De nieuwste trends op gebied van fashion, wonen en beauty vind je op Vrouw! 2022. Waan je in een wereld vol wooninspiratie en vind de leukste items voor in jouw interieur. Laat je dan in de watten leggen door onze beauty-experts en vind alles voor je uiterlijk én innerlijk op Vrouw!. Honger gekregen van al dat leuks op vrouw!? Plof dan neer op één van onze horeca pleinen voor een heerlijke (healthy) maaltijd en een verfrissend drankje. 

Dus maak je vriendin, moeder, zus of dochter enthousiast, trek je stevige stappers aan en beleef jouw ultieme dag op Vrouw! Je bestelt nu met korting je tickets + goed gevulde Vrouw! shopper online via www.beursvrouw.nl! Op onze website vind je meer informatie over het programma en de plattegrond. Ga je op de bonnefooi of stippel je de route alvast uit? Het kan allemaal want de voorpret is officieel begonnen!

OPENINGSTIJDEN

Vrijdag 10 juni 2022
13.00 – 22.00 uur

Zaterdag 11 juni 2022
10.00 – 18.00 uur

Zondag 12 juni 2022
10.00 - 18.00 uur

Ben je benieuwd geworden? Bekijk dan het volledige programma en bestel je tickets met korting op beursvrouw.nl 

10 t/m 12 juni 2022

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 4 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Aankondiging Open Avond donderdag 25 april Golfpark De Hildenberg 2024 Sport 14 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 14 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00
Harry Dekker, Esther Verhagen en Perry de Neef nemen eerste zonnecrèmepaal in gebruik.
Gratis zonnebrandcrème verkrijgbaar in de gemeente Ooststellingwerf Gezondheid 18 apr, 16:00
Afbeelding
Draag bij aan het voortbestaan van de bij Natuur 18 apr, 10:00