Plantjesmarkt 2019
Plantjesmarkt 2019

14 mei Plantjesmarkt en Lentefeest in Boijl

Evenement

BOIJL - Zaterdag 14 mei straalt het schoolplein van Dalton basisschool de Oosterbink in Boijl door bloemenpracht en het Lentefeest. De oudervereniging van de Oosterbrink organiseert de jaarlijkse plantjesmarkt en de Kinderkei Boijl viert het Lentefeest met het thema Cowboys en Indianen. De Plantjesmarkt en het Lentefeest begint om 13:00 en eindigt om 16:00

Voor de kinderen van de basisschool is er van alles te beleven. Bij het Lentefeest van de Kinderkei zijn er spelletjes, een springkussen, gezonde snacks bij de fruitkraam en wordt er geschminkt. Ook Keikus, de mascotte van de Kinderkei is van de partij. Bij de plantenkraam van de Oosterbrink zijn mooie planten, kruiden en bollen te koop. Struin langs de kleedjesverkoop waar de kinderen van de basisschool hun eigen spullen verkopen of kom gezellig langs voor een kop koffie met vers gebak. 

De laatste twee jaar was de Plantjesmarkt niet op het schoolplein. De planten werden besteld via de webshop en aan huis geleverd. Nu er weer evenementen mogen worden georganiseerd, vindt de Plantjesmarkt weer op het schoolplein plaats en kunnen bestelde planten worden opgehaald. Ook het bezorgen aan huis blijven we doen vanwege de positieve reacties over het bezorgen.

Afbeelding
Gemeentehuis Weststellingwerf kleurt blauw vanwege jubileum Canadian Royal Airforce Politiek 1 uur geleden
Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 3 uur geleden
Rieneke van Tongeren
Rieneke van Jongeren vertelt over haar boek: ´Mahmoud & Mahmoud´ Evenement 5 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 17 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 19 uur geleden
De leden van Agora Club Súd East Fryslân houden van 4 t/m 25 april een online veiling via hun Facebookpagina. De opbrengst is bestemd voor een beleeftafel voor Odensehuis Dirk Baron in Drachten.
Agora Club 14 houdt online veiling voor Odensehuis Dirk Baron Verhalen uit de buurt 22 uur geleden
Afbeelding
Tweede Paasdag: Miniatuur & Modelbouwspektakel Steenwijk Evenement 28 mrt, 08:00
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00